Igaș: Dacă salariile sunt plătite din amenzi, devenim stat polițienesc

igas
igas

Senatorul Traian Igaș este de părere că dacă salariile polițiștilor vor fi plătite din amenzi, România va deveni stat polițienesc.

“Constat cu amărăciune că vom avea un buget care nu va asigura bunăstarea promisă de USL în campania electorală. De exemplu, Ministerul Administrației și Internelor are un buget care nu asigură funcționarea decât până în iulie, iar pentru diferența rămasă neacoperită financiar preşedintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, senatorul USL Dobrițoiu, sugerează ca salariile polițiștilor să fie platite din amenzile pe care le dau aceștia. Trăiască Statul Polițienesc propus de USL!”, își exprimă nemulțumirea Traian Igaș, la dezbaterile pe buget în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

“USL promovează un alt tip de politică fiscală izvorâtă din necesitatea de a-și acoperi promisiunile electorale. Am observat că investițiile nu sunt o prioritate, actualul Guvern este nevoit să mărească taxele pentru a putea acoperi salariile. La fel se întâmplă și în cazul MAI, unde pentru a obține un plus pentru salarii, vin cu o soluție periculoasă în condițiile în care amenzile pot deveni un stimul pentru cadrele MAI în a-și asigura salariile. Riscăm să aducem un prejudiciu cetățenilor. Prin această propunere umilim atât cetățeanul român, cât și cadrele MAI”, este de părere senatorul Traian Igaș.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel