Iga Swiatek și Alexander Zverev, în finala competiției United Cup

FOTO: Freepik @freepic.diller
FOTO: Freepik @freepic.diller

Polonia și Germania se vor confrunta în finala United Cup, competiția de tenis pe echipe.

Germania se va confrunta cu echipa Poloniei în finala competiției de tenis pe echipe mixte United Cup, care are loc la Sydney (Australia), după ce a trecut în semifinale de Australia cu scorul general de 2-1.

Dacă Alex De Minaur l-a învins în trei seturi, 5-7, 6-3, 6-4, pe germanul Alexander Zverev, la feminin Angelique Kerber a câștigat în faţa australiencei Ajla Tomljanovic, cu 4-6, 6-2, 7-6 (7). În meciul decisiv, la dublu mixt, Laura Siegemund și Alexander Zverev s-au impus în fața perechii Storm Hunter/Matthew Ebden cu 7-6 (2), 6-7 (2), 15-13.

Polonia s-a calificat în ultimul act al competiției după ce a trecut în semifinale de Franța, în urma victoriilor la simplu feminin și masculin.

Iga Swiatek, liderul WTA, a învins-o pe Caroline Garcia cu 4-6, 6-1, 6-1, iar Hubert Hurkacz a obținut succesul în fața lui Adrian Mannarino în două seturi, 6-3, 7-5.

În meciul fără miză de la dublu mixt, Katarzyna Kawa și Jan Zielinski au câștigat în fața perechii Elixane Lechemia/ Edouard Roger-Vasselin, cu 6-3, 6-3, conform Agerpres.

Finala va avea loc duminică, în meciul de masculin se vor confrunta  Hubert Hurkacz și Alexander Zverev, iar partida feminină va fi între Iga Swiatek și Angelique Kerber.

Meciul de dublu mixt îi va pune fața în față perechile Iga Swiatek/ Hubert Hurkacz și Laura Siegemund/ Maximilian Marterer.

Citește și: Două mame, câștigătoare de turnee de Grand Slam, și-au anunțat revenirea în circuitul de tenis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel