IEȘIRE în stradă. Piperea, mesaj EXPLOZIV după EXCLUDEREA lui Zamfir

Daniel Zamfir are mii de susținători după ce a inițiat mai multe legi care veneau în ajutorul oamenilor în lupta cu abuzurile bancare.

În acest context, avocatul Gheorghe Piperea se întreabă de ce măcar o parte din acești români nu au ieșit în stradă după execuția senatorului PNL.

[citeste si]

"Pe fb sunt vreo zece care sunt si ei furiosi, ca si mine, dar cati dintre cei pentru care lupta Zamfir s-au postat in fata sediului PNL ca sa protesteze? Cati dintre voi, cei pentru care Zamfir si-a riscat cariera politica, ati sustine crearea si participarea la alegerile din 2020 a unui nou partid, cu ideologia pe care o promoveaza Zamfir? Mai multi de 15?

Legea plafonarii DAE, desi votata in Senat, va fi trantita in Camera Deputatilor, ca asa vrea stapanirea majoritara, in urmarea unei negocieri cu faraonul bancar. Sunt dublu furios. De ce nu sunteti 100 de mii de insi in strada, incepand de duminica? Oare v-ati obisnuit cu captivitatea si aservirea bancara?", a scris avocatul Gheorghe Piperea pe Facebook.

Discuții cu PSD și ALDE

Senatorul Daniel Zamfir a afirmat miercuri că motivele care au stat la baza propunerii de excludere a sa din PNL vin şi din afara partidului, arătând că va cântări cu privire la o decizie de a se alătura altui partid, însă a admis că a avut discuţii cu PSD şi cu ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel