Ieșire din politică: Cum aş putea să dau eu mâna cu dracul, cu Lucifer?

Un senator independent, care a trecut prin PC și UNPR, a anunțat că se retrage din viața politică. 

A petrecut doi ani în Parlament și se declară dezamăgit de activitatea legislativului. Nu-l iartă nici pe Traian Băsescu. 

”Votăm legi care nu ni se spune ce sunt, se votează când liderul de grup ridică degetul în sus, 1-4, după aia cu degetul în jos, şi uite-aşa. Dar nu ştim ce votăm, nu ni se spune” a spus Ilie Năstase pentru ziare.com. El a adăugat: "Cu ăia 4.000 de lei care îi am pe lună nu pot să îmi fac afacerile, nu pot să încep nimic pentru că nu am voie, nu pot să primesc un cadou. Mi-a dat domnul Ţiriac cadou o maşină, nu pot să o primesc până nu termin mandatul. Şi uite-aşa. Pentru ce?". 

”Cum aş putea să dau eu mâna cu dracul, cu Lucifer? Ce naiba!”

Deși restul parlamentarilor UNPR s-au dus la PMP, Ilie Năstase spune: "Nu sunt la niciun partid. La PMP nu mă duc. Ceilalţi din grupul meu s-au dus acolo. Cum aş putea să dau eu mâna cu dracul, cu Lucifer? Ce naiba! M-am certat cu el atâta timp! Să mă duc să dau mâna cu el? Nu fac aşa ceva. Eu vin din sport. La mine ori câştigi, ori pierzi. Eu nu fac înţelegeri. Eu când m-am certat cu cineva, m-am certat. Nu mă duc eu să mă rog de cineva". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel