Icee Fest. Deputat USR, nervos: Am dat bani să-l văd pe Ponta! A urmat ceva grotesc

Victor Ponta, liniile de atac la PSD. Strategiile pentru Pro România
Victor Ponta, liniile de atac la PSD. Strategiile pentru Pro România

Cornel Zainea, deputat USR, s-a arătat revoltat pentru că a dat bani la un eveniment fără să știe că va vorbi și Victor Ponta.

Cornel Zainea a mers la Icee Fest, cel mai mare festival dedicat Internetului din zona noastră. Deputatul USR a zis că nu se aștepta să urce pe scenă fostul premier. Cornel Zainea are o întrebare pentru organizatorii evenimentului: ”eu mi-am plătit biletul (175 de euro), fără să știu că-l voi vedea pe Victor Ponta. Domnul Ponta și-a plătit biletul sau și-a făcut campanie pe banii mei?”.

”Am dat bani să-l văd pe Victor Ponta.

Azi am fost la Icee Fest, cel mai mare festival dedicat Internetului din zona noastră. În agendă erau anunțați 177 de speakeri din companii mari ale planetei: Facebook, Google, CNN, Netflix. Unul dintre panel-urile zilei a fost despre influența digitalului în politică. M-am așezat confortabil în scaunele de cinema pentru a asista la un moment inedit.

Studiu de caz: poza lui Victor Ponta

Una dintre prezentări a avut ca subiect modul în care pot fi gândite afișele de campanie. Studiu de caz: poza lui Victor Ponta și mesajul: "2014, am scăpat țara de Ponta! 2016, scăpăm țara de Ionescu!" Alt studiu de caz: gestionarea inundațiilor: o poză cu prinții Charles și William mutând niște saci cu nisip (cu textul: niște lorzi), lângă celebra poză cu Dragnea și Ponta în barcă la inundații (cu textul: niște țărani).

Totul bine până aici, dar apoi a urmat ceva grotesc: pe scenă a fost invitat Victor Ponta, chiar el, pentru un speech și un moment de maximă expunere mediatică. Acest lucru nu fusese anunțat în program. Așadar, Victor Ponta ne-a povestit cum a trecut peste înfrângerea din 2014. Cu mult umor și autoironie, acesta a recunoscut că înfrângerea în fața lui Iohannis a avut drept cauze consilieri aleși greșit dar și neglijarea impactului online-ului în campanie.

Să vă mai spun că peste 2 ore pe aceeași scenă au urcat reprezentanții Rezist, pentru a vorbi despre modul în care se organizează societatea civilă din România pentru a lupta împotriva politicienilor corupți și iresponsabili?

În România cetățenii sunt abuzați nonstop de stat. Tăriceanu sau Șova evită cozile și ne umilesc. Mai nou însă, până și privatul a început să-și bată joc de noi. Să particip la un eveniment contra unei taxe foarte mari, branduit ca "Upgrade democracy", și să asist la un discurs al lui Victor Ponta, e o experiență pe care nu credeam că o să o trăiesc.

Domnilor organizatori: eu mi-am plătit biletul (175 de euro), fără să știu că-l voi vedea pe Victor Ponta. Domnul Ponta și-a plătit biletul sau și-a făcut campanie pe banii mei ?”, a spus deputatul USR Cornel Zainea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel