EXCLUSIV  ÎCCJ, decizie Liviu Dragnea. Verdict: Rezultate sondaj

Miting PSD, 9 iunie, previziune astrologică. A început numărătoarea inversă
Miting PSD, 9 iunie, previziune astrologică. A început numărătoarea inversă

Sentința pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost amânată ieri pentru 8 iunie 2018. În 9 iunie 2018, urmează să aibă loc un miting al PSD. Inițial anunțat ca un miting pro-Dăncilă, ulterior mitingul ar fi fost stabilit împotriva abuzurilor din justiție.  

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. 

Procurorul DNA a cerut pentru Liviu Dragnea pedepse orientate spre mediu prevăzut de lege, respectiv şapte ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi doi ani şi şase luni pentru instigare la fals intelectual.

Sondaj DCNews

DCNews a realizat un sondaj cu privire la ce cred românii că se va întâmpla cu Liviu Dragnea în acest proces. Cei mai mulți au votat cu varianta că ”va fi achitat”. În contextul achitărilor din ultima perioadă, o achitare în cazul Dragnea ar fi o lovitură uriașă pentru DNA, mai ales în contextul în care procurorii au cerut șapte ani de închisoare pentru liderul PSD. 

6755 de voturi au fost înregistrate pentru varianta ”Va fi achitat”, adică 63,07%, iar 3955 au votat pentru varianta că ”Va fi condamnat”, adică 36,93%. 

Rămâne de văzut care va fi decizia instanței. Cert e că decizia va veni chiar înainte de mitingul PSD. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel