Icardi, gest de mare campion pentru colegii de la Inter

Gest superb făcut de Mauro Icardi pentru colegii săi de la Inter, după ce argentineanul a câștigat titlul de golgeter în Itala.

Mauro Icardi (25 de ani) le-a cumpărat colegilor de la Inter câte un ceas Rolex. Atacantul a făcut acest gest în semn de recunoştinţă pentru ajutorul primit în sezonul trecut, când a ieşit golgheter în Serie A, cu 29 de goluri. Imaginea a fost postată pe contul personal al argentinianului, împreună cu mesajul: "nu voi uita nicioadată titlul de golgheter obţinut în sezonul 2017/2018. Nu am vrut să-l amintesc singur, pentru că fără voi nu aş fi reuşit", informează Prosport.

Potrivit informaţiilor din presă, preţul unui astfel de ceas este de 3.000 de dolari, astfel că liderul Interului a scos din buzunar aproape 70.000 de dolari pentru cele 23 de exemplare.

Icardi a terminat stagiunea precedentă din Serie A la egalitate cu atacantul lui Lazio, Ciro Immobile. În ciuda acestui aspect, interistul nu a făcut parte din lotul Argentinei de la Campionatul Mondial din acesată vară, din Rusia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel