Ibrahimovici și-a călcat un adversar pe cap - Video

Ibrahimovici
Ibrahimovici

Zlatan Ibrahimovici face ce face și iese în evidență la fiecare partidă. După ce etapa trecută a marcat un hattrick în victoria, 4-0, obținută de Paris Saint Germain contra celor de la Valenciennes, etapa aceasta, în derby-ul cu Lyon, Ibrahimovici s-a remarcat iar, de data aceasta însă nu prin golurile marcate.

Duminică seara, în ceea ce era anunțat ca derby-ul campionatului francez, vârful suedez și-a călcat pur și simplu un adversar pe cap, după un duel mai tare. În minutul 41 Ibra a pătruns în careul advers, și-a faultat adversarul, pe Dejan Louvren, acesta cade, iar în momentul în care Zlatan încearcă să îl evite, îl calcă cu piciorul stâng pe cap. La finalul meciului, atacantul lui PSG a făcut schimb de tricouri cu fotbalistul croat, semn că a regretat incidentul. De altfel, jucătorul lui Lyon a putut să continue partida, în ciuda loviturii primite.

În afara acestui incident, Ibrahimovici s-a făcut remarcat și printr-o pasă minunată pe care i-a oferit-o lui Matuidi, care a marcat singurul gol al partidei, în al doilea minut de prelungiri din prima repriză.

Astfel, PSG s-a impus cu 1-0 și a făcut rocadă în fruntea clasamentului tocmai cu infrânta de duminică seara, Olympique Lyon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel