Ibrahimovic nu se dezminte. Declarații spectaculoase

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, în vârstă de 35 ani, autorul unei "duble" pentru Manchester United în finala Cupei Ligii engleze de fotbal, a declarat că se simte "precum un leu", dar a subliniat că nu va ezita să agațe ghetele în cui în momentul în care va simți că randamentul său începe să scadă.

"Sunt un animal și mă simt precum leu. Leul așa se naște, asta înseamnă că sunt un leu. Mă simt în formă și mă antrenez din greu. Cei care mă cunosc de la vestiare știu că mă antrenez foarte mult. În fiecare sezon îmi stabilesc obiective pe care vreau să le ating și, pentru asta este nevoie de multă muncă și multă suferință", a spus Ibrahimovic, citat de cotidianul The Guardian.

"Eu fac parte din vechea școală, în care totul se obținea după o muncă foarte dură, nu ca în școala actuală, în care ușor să obții ceea ce vrei", a adăugat atacantul, care a semnat la începutul acestui sezon cu Manchester United, după despărțirea de Paris Saint-Germain, cu care a câștigat patru titluri consecutive de campion al Franței.

El a mai evoluat anterior la Ajax Amsterdam, FC Barcelona și Inter Milano.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel