Ibrahimovic a trecut de borna 500 de goluri pentru echipele de club

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

AC Milan a învins duminică cu 4-0 pe Crotone, cu câte o „dublă” a lui Ibrahimovic și Rebic. Suedezul a ajuns la cota de 12 goluri marcate în Serie A. Dar, și mai important este faptul că primul gol de duminică este cel cu numărul 500 din cariera sa marcat pentru echipe de club.

AC Milan - Crotone 4-0, în etapa a 21-a din Serie A. Liderul campionatului din Italia își păstrează avansul de două puncte față de Internaționale Milano, după ce a învins-o categoric pe ultima clasată Crotone. Golurile milanezilor au fost marcate de Ibrahimovic (min. 30 și 54) și Rebic (min. 69 și 70), ambii fiind înlocuiți în minutul 77.

Ibrahimovic a fost la un pas de a face hat trick-ul cu o lovitură de cap, în minutul 75, dar portarul Alex Cordaz a reușit să evite majorarea scorului. La fel cum a făcut în alte câteva rânduri, limitând proporțiile scorului și fiind de altfel omul meciului la oaspeți.

AC Milan, gol anulat

AC Milan a mai marcat un gol, chiar în debutul partidei, arbitrul anulând reușita, pe motiv de offside. Zlatan Ibrahimovic are acum 12 goluri marcate în Serie A și 17 în toate competițiile în acest sezon și s-a apropiat la patru goluri de Cristiano Ronaldo, care conduce clasamentul golgheterilor, cu 16 reușite. Pe locul 2 se află belgianul Lukaku, de la Inter, cu 14 goluri.

Cele două goluri marcate duminică au fost cele cu numărul 500 și 501 din cariera sa pentru echipele de club pentru care a evoluat, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel