46 de milioane de locuri de muncă, în PERICOL. IATA a făcut un anunț DISPERAT despre industria aviatică

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Asociația Internațională pentru Transportul Aerian (IATA) a avertizat că industria va pierde imediat rezervele cash de 77 miliarde dolari, în a doua parte a anului 2020.

IATA a transmis, printr-un comunicat, că industria transportului aerian pierde aproape 13 miliarde dolari/lună, adică 300.000 dolari pe minut, în ciuda revenirii operațiunilor. Recuperarea înceată a zborurilor comerciale va condamna industria la cheltuiala a 5-6 miliarde dolari pe lună și în 2021.

„Ne bucurăm pentru susținere, care este menită să se asigure că industria transportului aerian rămâne viabilă și gata să reconecteze economiile și să susțină milioane de locuri de muncă în călătorit și turism. Însă, criza este mai adâncă și mai lungă decât ne-am fi imaginat vreodată. Programele de ajutor inițiale se termină. Astăzi trebuie să tragem iarăși un semnal de alarmă. Dacă este programe de susținere nu sunt extinse sau înlocuite, consecințele pentru o industrie deja zguduită vor fi foarte rele”, a transmis directorul general și CEO-ul companiei, Alexandre Juniac.

Riscul este unul devastator

Până acum, guvernele lumii au oferit 160 miliarde dolari drept ajutor, incluzând subvenții directe, subvenții pentru salarii, scutire de taxe atât corporativ, cât și industrial, printre care și taxele la combustibili.

În prezent, 4,8 milioane de locuri de muncă sunt amenințate, la nivel mondial, doar în sectorul aviației. Fiindcă această industrie susține atât de multe sectoare ale economiei, impactul global se ridică la 46 milioane de locuri de muncă în pericol și pierderi de 1,8 bilioane dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel