Urmărește emisiunea live


Ianis Hagi, dorit de Bayern Munchen

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Ianis Hagi (20 de ani) este asaltat de oferte după Campionatul European din Italia şi San Marino, unde reprezentativa României U21 s-a oprit în semifinale. După FC Barcelona şi Sevilla, un alt club gigantic poate intra în cursa pentru transferul fiului lui Gică Hagi.

Prestaţiile acestuia l-au adus în atenţia lui Bayern Munchen. Presa din Germania scrie că directorul sportiv al campioanei din Bundesliga a fost prezent pe arena din Bologna pentru a urmări partida tricolorilor cu elevii lui Stefan Kuntz, iar acesta a rămas impresionat de Ianis Hagi. Şi Borussia Dortmund a avut un reprezentant la meciul de la Bologna, pe directorul sportiv Michael Zorc, care l-a urmărit, printre alţii, şi pe Ianis, transmite Mediafax.

Gică Popescu a anunţat că există oferte pentru Ianis Hagi

După ce România a fost eliminată de la Campionatul European, Gică Popescu a anunţat că există oferte pentru Ianis Hagi, acestea urmând să îi fie prezentate după sosirea în ţară: ”Zilele următoare se va lua şi o decizie finală în cazul lui Ianis. Nu ştie niciuna dintre ofertele care există pentru el. Nu sunt puţine. Mâine, poimâine, îi vom prezenta ce există. Vom face o analiză şi vom lua o decizie. Nu le pot spune acum, dar veţi fi surprinşi de ce echipe au fost şi sunt interesate de Ianis Hagi. Oricare dintre jucătorii români poate primi o ofertă din străinătate. Trebuie văzut acum dacă vor şi cluburile noastre", a spus "Baciul", la Telekom sport.

Ianis Hagi a înscris în primul meci din Grupa C, cu Croaţia (4-1), dar şi în partida cu Anglia, încheiată cu scorul de 4-2 în favoarea tricolorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel