Ianis Hagi a înscris golul victoriei pentru Genk în meciul de debut

Ianis Hagi la Genk. foto: @IanisHagi - FB
Ianis Hagi la Genk. foto: @IanisHagi - FB

Ianis Hagi a înscris, vineri, la debutul oficial pentru Genk. Fotbalistul român a marcat golul victoriei pentru echipa sa în meciul cu Kortrijk, scor 2-1, din prima etapă a noului sezon din Belgia.

Ianis Hagi a început meciul din postura de rezervă, iar antrenorul Felice Mazzu l-a introdus în minutul 74, în locul lui Nygren. Două minute mai târziu, mijlocașul ofensiv a marcat, după ce a primit o pasă în careu de la japonezul Junya Ito. A fost și golul victoriei pentru campioana Genk, care s-a impus cu 2-1. Oaspeții de la Kortrijk deschiseseră scorul în minutul 13, prin De Sart, iar Genk egalase în minutul 51, grație reușitei lui Nygren, transmite Mediafax.

Ianis Hagi a sosit la Genk în această vară, de la FC Viitorul. Românul a debutat într-un meci oficial cu Kortrijk, după ce, în partida din Supercupa Belgiei, contra lui KV Mechelen, scor 3-0, a fost rezervă neutilizată. Următorul meci al lui Genk va avea loc pe 3 august, pe terenul lui Mechelen, în runda a doua din campionatul belgian. Formația lui Ianis Hagi va evolua direct în grupele Ligii Campionilor, în luna septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel