Ialomiţianu: Primăriile vor să majoreze taxele locale în 2012

Ialomiţianu
Ialomiţianu

Ministrul de Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu a declarat că s-ar putea ca în 2012 să avem nevoie de banii Fondului Monetar Internaţional (FMI). Oficialul nu ia în calcul nicio reducere sau de mărire de impozite sau de contribuţii sociale însă admite că multe primării vor să majoreze taxele locale cu un procent de până la 50%.

„Avem discuţii cu autorităţile locale să modificăm articolul în cauză care le dă dreptul autorităţilor locale să majoreze cu 20% taxele locale. Nu orice regiune poate sî îşi mărească taxele. Putem merge chiar pe zonele sau cartierele unei localităţi”, a declarat Ialomiţeanu, citat de Adevarul.

”Toţi ne-am implicat în a salva România”

”Este o răsplată a activităţii colegilor din minister, a întregului Guvern, a Băncii Naţionale şi a Presedintiei. Toţi ne-am implicat în a salva România de a intra în incapacitate de plată şi de a duce România pe o traiectorie normală, de crestere economica sustenabilă”, a comentat Gheorghe Ialomiţianu cu privire la distincţia acordată de publicaţia „The Banker”, ce aparţine gupului Financial Times, şi despre care ministrul a spus că „este o revistă apreciat” în mediul bancar.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel