Ialomițianu îi cere lui Ponta să desecretizeze discuțiile cu FMI

Gheorghe Ialomiţianu
Gheorghe Ialomiţianu

Fostul ministru al Finanţelor, Gheorghe Ialomițianu, susține că Guvernul Ponta este "Guvernul taie tot". El îi cere public premierului să desecretizeze discuțiile cu FMI și să le spună românilor care este avantajul lor în urma acestui acord. Ialomițianu cere și demisia Guvernului Ponta. 

Gheorghe Ialomițianu a precizat că Guvernul Ponta II a promis un milion de locuri de muncă și oferă tăieri de salarii, investiții, locuri de muncă, dar și faliment. El precizează că "cel mai dureros lucru este că taie și orice speranță de redresare a României".

Ialomițianu: Ce ascunde Victor Ponta

Ialomițianu susține că premierului Victor Ponta îi este frică de oameni și ține la secret execuția bugetară din primele șase luni din 2013. "Un minus de 6 miliarde de lei la buget", subliniază fostul ministru al Finanțelor.  El adaugă că "investițiile în România sunt praf și pulbere" și că efectul "în buzunarul cetățeanului este dureros" pentru că puterea de cumpărare a scăzut dramatic. Ialomițianu a mai spus, în cadrul unei conferințe organizate miercuri, că România este pe primul loc în Uniunea Europeana la inflație".

Ponta, somat

Gheorghe Ialomițianu susține că premierul face "o mare prostie, ține la secret negocierile cu Fondul Monetar Internațional". Prin urmare, fostul ministru al Finanţelor spune: "Îi cer public să spună romanilor de ce dorește să încheie un nou acord cu Fondul Monetar, care este avantajul românilor".

Ialomițianu cere demisia Guvernului Ponta pentru "incompetență, rea-credință, minciună, impostură".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel