I se zice zodia geniilor. Stârnește invidia tuturor

Horoscop
Horoscop

Este creativă, nonconformistă și are o intuiție de invidiat. Din aceste motive și nu numai, i se spune și zodia geniilor.

O anumită zodie este considerată cea mai inteligentă din horoscop. Este guvernată de Uranus, care sporește inventivitatea și îi oferă o puternică sete de cunoaștere.

Nativii din acea zodie iubesc schimbarea, noul, sunt foarte prietenoși și extrem de sociabili. De asemenea, sunt firi creative, cu o imaginație fermecătoare. Adoră libertatea, idealismul, spiritul de revoltă, îndrăzneala.

Sunt considerați niște genii datorită orginalității lor. Acești nativi se caracterizează în primul rând pentru geniul lor creator, care duce până la excentricitate.

Numeroase personalități ale lumii s-au născut în zodia Vărsător, căci despre această zodie este vorba. Vărsătorii sunt însetați de cunoaștere, sunt altruiști și oferă ajutor cu inima, nu doar din politețe.

Totodată, sunt persoane hotărâte, răbdătoare şi plăcute. Simt pericolul din timp. Acest spirit de autoapărare le influenţează puternic caracterul.  

VEZI ȘI: Zodia care va fi admirată de toți. A sosit, în sfârșit, momentul ei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel