I-a sunat Iohannis pe liberali ca să îl voteze pe Cîţu? Chirieac: Şi ultimul pesedist, nu penelist, ştie că îl susţine

Mai sunt doar câteva zile până la congresul PNL din data de 25 septembrie. Tensiunile dintre cele două tabere sunt din ce în ce mai aprinse și apar zvonuri cu privire la fraudarea alegerilor. 

Ludovic Orban a avertizat că sâmbătă ar putea avea loc mai multe conflicte fizice la congresul PNL, între cele două tabere. Tensiunile sunt la cote ridicate, asta și pentru că există acuzații din tabăra lui Orban cum că cei din partea lui Florin Cîțu se pregătesc să fraudeze alegerile și să controleze votul, relatează România TV. 

”Era cât pe aici să spun că e o competiție pe bune între Florin Cîțu și Ludovic Orban. E bine să avem puțin umor... Trebuie să remarcăm că domnul Ludovic Orban este un luptător. E un luptător politic, mult succes în continuare. Sunatul de către președinte a președinților de consilii, de filiale, asta nu o cred nici în ruptul capului. Să pună mâna pe telefon Klaus Iohannis... asta nu cred. Mai multe mesaje decât s-au transmis, de la Ziua Marinei și nu numai, ce să mai... Ultimul pesedist din țara asta, nu penelist, știe că președintele îl susține pe Florin Cîțu”, a declarat Bogdan Chirieac. 

A sunat Iohannis primarii PNL să-l sprijine pe Cîțu? Reacția lui Orban

În spațiul public au apărut informații potrivit cărora șeful PNL Constanța ar fi fost sunat de președintele Klaus Iohannis. Ludovic Orban a vorbit și despre acest subiect.

"Am citit informația în presă, dar nu am nicio dovadă în acest sens. Credeți că dacă eu îl întreb pe președintele PNL Constanța dacă l-a sunat Iohannis o să îmi spună președintele PNL Constanța "Da, m-a sunat Iohannis și mi-a spus să votez cu Cîțu”? Nu cred că îmi va spune. Eu vorbesc cu toți membrii PNL care îmi răspund la telefon sau care mă sună și în mod evident este folosită această placă. (...) Asta este o idee care a încercat să se inducă în mintea colegilor mei de la PNL, că președinte României îl sprijină pe Florin Cîțu. Președintele PNL se alege de către membrii PNL, votul fiind secret.", a mai spus Ludovic Orban. 

Toți liberalii care merg la congresul PNL vor avea nevoie de certificatul verde pentru a putea participa la eveniment. De altfel, s-au luat și alte măsuri suplimentare pentru a spori siguranța împotriva Covid-19. Pavilionul central de la Romexpo are o capacitate de aproximativ 10.000 de persoane, iar la congresul PNL sunt așteptate în jur de 5.000 de persoane. 

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel