EXCLUSIV  I-a cerut Klaus Iohannis lui Rareș Bogdan să CANDIDEZE la Capitală? Răspunsul momentului

Rareș Bogdan - Klaus Iohannis
Rareș Bogdan - Klaus Iohannis

Rareș Bogdan e dat, din nou, drept candidatul PNL la București, în condițiile unei relații șubrede PNL - USR, dar și-n contextul în care ar fi nemulțumiri în PNL cu privire la scăderea în sondaje. În plus, o victorie în București, la locale, este răsunătoare pentru toată țara, înainte de alegerile parlamentare. Ce ne-a spus europarlamentarul despre această posibilitate. 

În spațiul public, se aude, din nou, despre candidatura lui Rareș Bogdan la Primăria Capitalei. Întrebat, în contextul în care ne-a spus că alăturarea PNL - USR funcționează înainte de alegeri doar la Capitală, prin susținerea lui Nicușor Dan, despre acest zvon, Rareș Bogdan ne-a răspuns că: 

”Nuuu. Eu cred că colegii mei, unii dintre ei, ar putea să scrie SF-uri, i-aș invita să încerce să concureze marii scriitori de SF-uri. Cred că vor să fie interesanți, să pară presei că ei dau informații, să se pună bine. Prostii! Cu Nicușor a fost o chestie despre cum putem să-l susținem, mi-ar fi făcut mare plăcere ca nimic din ce s-a discutat - în discuția cu președintele Klaus Iohannis n.r.- să nu fi ieșit în spațiul public, iar dacă tot au decis unii să dea în spațiul public, să dea corect. Dacă atât au înțeles ei, înseamnă că au o problemă pentru că mă îngrozesc, la ce s-a discutat, ce puteau înțelege. Nici n-a fost vorba, cineva încearcă să pară interesant.” a spus Rareș Bogdan, pentru DCNEWS

Candidații PNL, ”chestiuni minore” pentru Iohannis?

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis nu i-a cerut, niciodată, să fie candidatul PNL la Primăria Capitalei, amintindu-ne o declarație mai veche din emisiunea jurnalistei Denise Rifai de la Realitatea TV, europarlamentarul a răspuns: ”Președintele nu intră în chestiuni de partid, nu se bagă cine e candidat, cine vor fi candidați, cum se poziționează, sunt chestiuni minore pentru el. Îl vedeți pe președinte implicat în așa ceva? Vă spun eu, exclus, niciodată, nu se bagă președintele în candidaturi, pe primării, nu e genul lui, e alt gen de președinte, mult mai în haina constituțională decât toți ceilalți de până acum”, precizând, în contextul comparației din aceste zile Băsescu - Iohannis, că actualul președinte al țării ”prin echilibru, rațiune și modul în care își înțelege rolul constituțional, a reușit să fie un reper și e respectat, de asta și stă la scorul la care stă, foarte mare în sondaje, pentru că, inclusiv în pandemie, s-a comportat impecabil, dând încredere românilor”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel