Hurezeanu: USL se va separa la primăvară

hurezeanu - Copy
hurezeanu - Copy

Analistul politic Emil Hurezeanu spune că nu mai există cale de întoarcere în ceea ce privește fisurile de la vârful USL și estimează că alianța se va rupe în primăvara lui 2014.

"Sciziunea din interiorul leadership-ului USL cred că se va îndrepta la începutul primăverii către o separare. Cred că de-aici încolo nu mai e loc de întoarcere în coaliție între PSD și PNL. Se vor mai întâlni, își vor mai spune lucruri, unul își va mai aminti ce a spus dimineața – dacă nu a avut somnul prea profund noaptea – celălalt nu, pentru că tocmai vine de undeva și se pregătește să le spună la sfârșitul scurtelor conferințe de presă jurnaliștilor 'Mersi, pa!'. Greșelile sunt totuși mari. În vârful politicii românești sunt rupturi greu de colmatat, clivaje greu de sudat, niște șanțuri care se vor adânci", a declarat Hurezeanu, vineri, la Digi 24, fără a preciza dacă ruptura va avea loc înainte sau după europarlamentare.

 Analistul a comentat și pe marginea degringoladei politice din ultimele zile, iscată din cauza modificărilor făcute în secret la Codul Penal, spunând că este una "browniană".

"Mișcarea browniană indică mișcări foarte neclare, foarte dezordonate, care vin de nicăieri și se duc niciunde. Are nevoie o țară de asta? În niciun caz. Nu cred că românii, așa cum aleg ei de 24 de ani încoace, cu toate confuziile pe care le fac, nu cred că au parte de guvernanți foarte inspirați. Poporul nu are politicienii pe care îi merită, de care ar avea nevoie acum”, a mai spus Emil Hurezeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel