Hurezeanu: Băsescu a revenit la guvernare după trei ani

Într-o retrospectivă a anului 2013, analistul Emil Hurezeanu spune că preşedintele Traian Băsescu a revenit la guvernare când a reuşit să forţeze amânarea introducerii unei accize suplimentare la combustibil.

Președintele Băsescu a revenit la guvernare după trei ani. Acum, la sfârșitul mandatului, redevine gestionar al afacerii publice, pentru că impune pe agenda Guvernului o măsură cu care acesta nu a fost de acord, spre mulțumirea generală”, a spus jurnalistul, luni seara, la Digi 24.

Hurezeanu a remarcat că cel mai înverşunat adversar al preşedintelui Băsescu, liberalul Crin Antonescu, s-a transformat într-un personaj „mai centrist” începând cu această toamnă și că acum el pare „mai dornic de discuții, de conciliere”.

Analistul a catalogat relația dintre cele trei personaje importante ale vieții politice - Antonescu, Ponta şi Băsescu - drept un „triunghi al Bermudelor”.

În opinia lui, Guvernul n-a făcut suficient ca să prezinte un proiect economic și să-l „vândă” opiniei publice.

Emil Hurezeanu nu crede că 2014 va aduce realizarea celor mai importante proiecte ale USL. „Nu văd nici Constituția modificată, nici regionalizarea anul viitor”, a menționat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel