Hunter Biden și Puiu Popoviciu, plan BOMBĂ. Ce urmau să facă în România. Detalii INCREDIBILE, descoperite acum

Puiu Popoviciu / Arhivă Foto
Puiu Popoviciu / Arhivă Foto

Hunter Biden a ajuns în atenția publicului larg odată cu lupta tatălui său la președinția SUA. Ce afaceri urma să facă în România, cu Puiu Popoviciu.

În plină campanie electorală pentru șefia Statelor Unite ale Americii, publicația New York Times a scos la iveală o mulțime de detalii despre familia lui Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump și au publicat un material despre familie în care apar legături cu România.

Citește și: ”Acesta este Hunter”. Fiul lui Joe Biden, pus la ZID de republicani. Se difuzează imagini compromițătoare

Puiu Popoviciu, vizat în planurile lui Hunter Biden. Ce voiau să facă în România

În acest document apare și numele omului de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu, condamnat și dat în urmărire internațională.

Astfel, din documente reiese faptul că Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, ar fi dorit ca împreună cu un grup de firme din China să dezvolte un parc industrial în România, dar și să cumpere pachetele majoritare la Aeroporturile Otopeni şi Băneasa. Mai mult, ar fi vrut să construiască un al 3-lea mare aeroport tot în zona de Nord a Bucureștiului.

Astfel, cel mai mare conglomerat privat din zona de energie al Chinei, firma CEFC, ar fi urmat să activeze în țara noastră prin intermediul firmelor controlate de omul de afaceri Gabriel Popoviciu. Chiar dacă Joe Biden nu apare în mod direct, fiul său, Hunter, s-ar fi implicat în proiectul care viza și România.

Ba chiar, în anul 2017, în România a avut loc o întâlnire între Hunter Biden și asociații săi, în condițiile în care fiul politicianului cunoștea problemele cu legea pe care le-ar fi avut în România Puiu Popoviciu.

În urma asocierii, grupul lui Hunter Biden ar fi urmat să dețină 5% din asocierea în care Popoviciu venea cu terenurile din nordul Capitalei, iar chinezii cu fondurile necesare.

Pe lângă proiectul imobiliar Băneasa, planul ar fi vizat și o ofertă pentru achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni la cele două aeroporturi de stat din București, dar și construcția unui nou aeroport.

De ce a eșuat proiectul. Cum a reacționat Puiu Popoviciu

În ciuda proiectelor, proiectul ar fi eșuat pentru că omul de afaceri român a fost condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul Băneasa și s-a refugiat la Londra, unde în prezent se judecă extrădarea sa.

În acest proces, Gabriel Popoviciu l-a angajat ca avocat pe fostul șef al FBI, Louis Freeh. Contactat de Știrile PRO TV, Popoviciu a transmis că nu vrea să comenteze subiectul.

Potrivit New York Times, actele au fost furnizate jurnaliştilor americani de către fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden, Tony Bobulinski. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel