Hunter Biden, imagini compromițătoare. Chirieac: S-a întors un pic roata

Donald Trump
Donald Trump

Analistul politic Bogdan Chirieac susține că lupta pentru titlul de președinte al Statelor Unite ale Americii este una ”foarte dură”.

Bogdan Chirieac, analist politic, a reacționat în direct la România TV după ce mai multe imagini compromițătoare cu Hunter Biden au apărut în presa din toată lumea. 

”Foarte dură lupta de la alegerile prezidențiale din Statele Unite. Inclusiv pozele acelea cu Hunter Biden, o să spuneți, nu sunt demne de campania electorală a celei mai puternice națiuni a lumii. E adevărat însă, și în campania precedentă a lui Trump, cu Hillary Clinton, erau aduse prostituate, pe care Donald Trump le cunoscuse cu 20-30 de ani în urmă, pentru a depune mărturie împotriva lui. Deci s-a întors un pic roata. În același timp, spre alegerile din Statele Unite se uită toată lumea și mai ales noi, România. Noi ne-am pus toată speranțele în Statele Unite. Și securitate și dezvoltare și influență politică internațională și tot ce înseamnă asta. Partenerul nostru numărul unu din acest punct de vedere sunt Statele Unite. Când vii în campania electorală cu astfel de lucruri sigur că asta nu te bucură fiindcă dovedește faptul că noi avem campanii electorale foarte curate.

Cine câștigă alegerile în SUA

Întrebat dacă Joe Biden este foarte aproape de a câștiga președinția Statelor Unite, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Eu nu cred. Eu cred că Donald Trump va câștiga și asta în ciuda faptului că vom avea numeroase acuzații de fraudă electorală pentru că s-a votat mult prin corespondență, iar Donald Trump a spus că acest lucru va deschide calea fraudelor electorale. După ce a făcut declarația, știți că în rețelele sociale americane i-a fost cenzurat un tweet, ceea ce în America, țara democrației absolute, așa ceva este de neconceput. Dar să sperăm că se termină campania cu bine, iese Dondald Trump, America va continua pentru că președintele Iohannis are o relație foarte bună cu Donald Trump. Noi avem relații de securitate foarte bune.”

Mai multe fotografii compromițătoare au fost publicat de site-uri din SUA cu Hunter Biden, fiul lui Joe Biden.

VEZI AICI: ”Acesta este Hunter”. Fiul lui Joe Biden, pus la ZID de republicani. Se difuzează imagini compromițătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel