Hunor: UDMR spune NU la reorganizare, reforma sănătăţii, votul prin corespondenţă

kelemen-hunor-
kelemen-hunor-

Preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marţi că formațiunea politică pe care o conduce nu va susţine în sesiunea parlamentară de primăvară iniţiative legislative care ar „bulversa” societatea, numind în acest sens reorganizarea, reforma sănătăţii și votul prin corespondență.

"Am discutat azi, în Prezidiul executiv, priorităţile noastre legislative în sesiunea de primăvară. UDMR trebuie să rămână consecventă şi foarte fermă în ceea ce priveşte priorităţile noastre. Trebuie să păstrăm tot ce am construit în perioada 2010-2011, trebuie consolidată situaţia economică. Nu vom susţine iniţiative care vor viza sisteme importante şi care vor bulversa societatea românească. Nu vom susţine în acest an reorganizarea administrativă, nu vom susţine o reformă profundă în sistemul sanitar şi nu vom susţine o modificarea a legislaţiei electorale într-un an electoral", a spus Kelemen.

De asemenea, președintele UDMR a confirmat încă o dată că ungurii din Uniune nu vor accepta legea votului prin corespondență, proiect inițiat și susținut de democrat-liberali.

„Nu, nu o susţinem. Repet, şi o voi spune de câte ori este nevoie, UDMR nu susţine legea votului prin corespondenţă”, a declarat Kelemen Hunor.

Citește și:

Hunor: Coaliţia va aştepta motivarea CCR, pentru o decizie privind alegerile

UDMR întoarce armele: sunt de acord cu anticipatele

Ce s-a înțeles UDMR cu Opoziția. Lovitură mortală pentru PDL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel