Hunor: Se pricepe Drulă la autostrăzi. Și noaptea dacă-l trezești

Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Kelemen Hunor a vorbit despre investițiile în infrastructură și despre cum se derulează lucrurile în această zonă.

"Nu avem şedinţă de Guvern  - şi Drulă împinge cu toată forţa înainte - să nu aprobăm exproprieri şi să nu facem loc pentru investiţii. În aproape şase luni, s-a schimbat filozofia. Nu ne plângem nici de moştenirea grea, nici de ce s-a întâmplat, nu este cazul. Ne-am apucat de lucru şi, în fiecare şedinţă de Guvern, ceva se pregăteşte pentru aceste investiţii mari", a spus Kelemen Hunor, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

"Se pricepe Drulă la autostrăzi"

"Drulă se pricepe cel mai bine tot la metrou. Poate face un metrou şi atunci o să avem prima capitală europeană legată cu metroul de altă capitală europeană", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, prezent în platou.

"Se pricepe Drulă la autostrăzi. Nu vă supăraţi, nu am văzut un ministru, şi dacă noaptea îl trezeşti, ştie exact ce proiect în ce stadiu se află. Ştie şi ce s-a făcut şi când s-a făcut, de când este ministru", a spus Kelemen Hunor.

"Eu mă enervez în fiecare zi fiindcă, de 30 de ani, nu am reuşit să trecem Carpaţii cu nicio autostradă. Vom reuşi în acest mandat, în această perioadă", a mai adăugat liderul UDMR.

Autostrăzi în PNRR

 

Florin Cîțu a declarat, astăzi, la Palatul Victoria, că din banii obţinuţi prin PNNR se vor contrui "aproximativ 450 km autostrada".

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, afirma, în urmă cu două săptămâni, că în PNRR, domeniul transporturi, România va propune doar patru proiecte privind autostrăzile. 

Autostrada A7, sectorul Ploieşti-Paşcani prin Buzău şi Bacău. Acesta are peste 300 de kilometri. Viitoarea autostrada va avea perdele forestiere şi staţii electrice, a explicat Drulă la TVR, citat de Mediafax. Al doilea proiect este A3, între Nădăşelu şi poarta Sălajului. Sectorul are cel mult 60 de kilometri şi leagă judeţele Cluj şi Sălaj. Al treilea proiect este pe A1 Deva – Lugoj, sectorul lipsă dintre Sibiu şi Nădlac în lungime de 9 kilometri. Ultimul proiect din PNRR este pe A8 Autostrada Unirii. Este vorba despre sectoarele din capetele şoselei din Tg. Mureş şi Tg.Neamţ. 

Vezi și: De ce nu se măresc pensiile și salariile în 2021. Hunor: Trebuie să aşteptăm sfârşitul anului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel