Hunor, mesaj dur pentru liderii USL: Nu au fost aleși pentru scandal

Criza politică actuală din interiorul USL nu are darul de a genera stabilitate guvernamentală, ori evoluția acesteia "ar fi amuzantă, dacă nu ar fi enervantă pentru oamenii de rând", consideră președintele UDMR, Kelemen Hunor. În consecință, liderul UDMR susține că cei doi co-președinți ai USL trebuie să identifice soluția pentru a continua guvernarea împreună, deoarece "nu au fost aleși pentru scandal".

Întrebat, joi, de corespondentul Mediafax, cum comentează actuala criză din USL, Kelemen Hunor a explicat: "Cred că ar trebui să găsească o soluţie cei doi preşedinţi, Antonescu şi Ponta, fiindcă au fost aleşi împreună, în urmă cu un an şi ceva, şi nu au fost aleşi pentru scandal. Oamenii aşteaptă, cei care i-au votat, să guverneze. Din păcate, de o bună bucată de vreme, în această coaliţie uriaşă se discută despre orice, numai despre problemele oamenilor nu se discută. Ei ar trebui să găsească o soluţie să meargă împreună fiindcă aşa au fost aleşi, au o soartă comună. Nu ajută cu nimic acest scandal, nici din punct de vedere economic, nici din punctul de vedere al încrederii în Guvern, în clasa politică, dacă ei se ceartă permanent cine ce coordonează, ce poziţie ocupă, dacă e cu un minister mai mult sau mai puţin. Sunt lucruri care sunt interesante pentru ei, pentru altcineva deloc. Cred că este responsabilitatea lor să găsească o soluţie. Noi în acest moment credem că ar fi nevoie de stabilitate guvernamentală", a continuat liderul UDMR, potrivit căruia "ar fi amuzantă evoluţia dacă nu ar fi enervantă pentru oamenii de rând".

De asemenea, Kelemen Hunor crede că așa  cum  "Cei de la guvernare au fost învestiţi cu o încredere foarte mare şi dezamăgirea va fi la fel. Ei bănuiesc că ştiu acest lucru şi fiecare trage de celălalt, să dea vina PNL pe PSD şi PSD pe PNL şi dacă se poate amândoi pe Voiculescu", a mai spus liderul UDMR, avertizând, totodată că, deși există semnale că anul economic 2014 a debutat bine în România, o criză guvernamentală ar anula orice șansă de creștere economică.

"Totul trebuie pus în paranteză dacă te gândeşti la binele societăţii, inclusiv aceste orgolii personale şi ambiţii politice. Pe primul loc trebuie să fie societatea, cetăţeanul, omul, fiindcă pentru asta au fost aleşi", a subliniat în final președintele UDMR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel