Hunor - Dragnea, grațiere: Sunt prea multe sentimente

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

După discuțiile pe care le-a purtat cu liderul Liviu Dragnea, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a făcut mai multe declarații.

"Eu, despre grațiere, mi-am spus punctul de vedere. De atunci nu s-a schimbat nimic. Din punctul nostru de vedere, nu s-a schimbat nimic. Cu grațierea am spus că nu sunt de acord. Nu pot fi duse aceste discuții în acest moment în termeni raționali. Sunt prea multe sentimente în jurul acestui subiect. E păcat să deschizi acest subiect în astfel de condiții. De protocoale ar trebui să vorbim, dar într-un alt context. Dacă au influențat justiția, e o problemă.

Au fost denunțate aceste protocoale, ceea ce înseamnă că nu au fost în regulă. Din acest punct de vedere, iar nu pot să spun nicio noutate. Justiția nu trebuie subordonată niciunei instituții, nici instituțiilor de forță, nici instituțiilor de informații. Lucrurile sunt foarte clare. Ar necesita o discuție extrem de rațională plecând de la niște principii. Se poate stabili dacă este bine sau nu. Prima dată trebuie stabilit dacă sunt dosare care au fost tratate sub influența acestor protocoale. Prima dată trebuie văzut ce s-a întâmplat", a spus Hunor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel