Hrebenciuc: Ponta e un premier cu mână forte. Geoană, epuizat

Viorel Hrebenciuc
Viorel Hrebenciuc

Deputatul PSD, Victor Hrebenciuc, a spus, joi seara, la Realitatea Tv, că Victor Ponta este un premier cu mână forte care nu va ezita să ia decizii ferme, inclusiv în ceea ce-i privește pe membri cabinetului său.

”Victor Ponta cred că este, şi o să vedeţi, un premier cu mână forte, pentru că am văzut că nu are niciun fel de reţinere de a lua măsuri ferme imediat ce constată o neregularitate şi inclusiv cu miniştri se va întâmpla acest lucru", a declarat Hrebenciuc.

"La cum îl cunosc eu, nu este ezitant absolut deloc", a mai spus el, întrebat dacă apreciază că astfel de măsuri vor fi luate şi în cazul unor miniştri care ar putea greşi faţă de Guvern.

Viorel Hrebenciuc a subliniat că și-a dorit ca Ponta să ia șefia PSD în 2010, pentru că fostul lider, Mircea Geoană, era "un politician epuizat", după eşecul prezidenţialelor din 2009, iar celălalt candidat, Cristian Diaconescu, ”semăna cu Geoană, dar era mai puţin lucrat". ”Mircea Geoană avea cinci ani în avans faţă de el şi era foarte clar că avem nevoie de un politician tânăr căruia nu poţi să îi reproşezi prea multe lucruri”, a argumentat parlamentarul.

Hrebenciuc  adăugat că, la acel moment, PSD era perceput ca un partid corupt dar şi ex-comunist. ”Or, şeful PSD nu avea aceste caracteristici, lucru care s-a dovedit viabil după trei ani de zile”, a arătat Viorel Hrebenciuc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel