Hotel Hilton. Alexandra Copos, proiect de opt milioane de euro

La 100 de ani de la înființare, Athénée Palace Hilton va avea o nouă înfățișare. Asta în urma unei investiții de opt milioane de euro care va cuprinde renovarea completă a tuturor camerelor, de la covoare, mobilier, băi, a precizat Alexandra Copos, fiica  lui George Copos, pentru zf.ro.

Cele 272 de camere ale hotelului de cinci stele Athénée Palace Hilton, una din clădirile simbol ale Capitalei, vor fi renovate integral începând cu anul vi­itor, investiţia fiind estimată la 8 milioane de euro.

„Pe 15 decembrie vrem să începem renovarea celor zece săli de conferinţă de la etajul unu, pe care le vom redeschide pe 1 martie, iar la finalul anului viitor avem în plan începerea renovării camerelor, care se va face treptat. Hotelul va fi deschis", a declarat pentru ZF Alexandra Copos de Prada, fiica omului de afaceri George Copos, care a preluat în acest an conducerea companiei ANA Hotels.

Citește și: Cine este și cât de bogat este ginerele lui George Copos

Alexandra Copos a mai declarat că:  „De un an jumătate lucrăm deja la două camere model, după planurile unui arhitect din Londra. Vom renova complet toate camerele, de la covoare, mobilier, băi". În ultimii ani au fost modernizate recepţia şi spaţiile de la parter ale hotelului de lux. Clădirea din apropierea Ateneului Român a fost construită în 1914, după planurile arhitectului francez Teophile Bradeau.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel