HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, 2 - 8 APRILIE 2018. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII

HOROSCOP 2 - 8 aprilie, Camelia Pătrășcanu
HOROSCOP 2 - 8 aprilie, Camelia Pătrășcanu

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, 2 - 8 APRILIE 2018. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru ZODII Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul acestei săptămâni pentru toate zodiile. 

HOROSCOP, 2 - 8 APRILIE 2018: Berbec - în ceea ce privește banii, nativi acestei zodii stau foarte bine până pe 24 aprilie. Luni și marți, nu ar strica să faceți acte de caritate. Fiți un pic mai dulci, mai tandri, nu reproșați, nu răscoliți răni mai vechi. 

HOROSCOP, 2 - 8 APRILIE 2018:  Taur - se anunță o săptămână valoroasă din punct de vedere relaționar, pentru că luni și marți sunt zile bune pentru a se împăca, pentru a fi ajutați, a primi ajutor din partea unei persoane. Atenție la cheltuieli miercuri și joi. De sărbători, se pare că mulți vor ieși din localitate. 

HOROSCOP, 2 - 8 APRILIE 2018:  Gemeni - tot felul de activități gospodărești, luni și marți, cu foarte mult spor. Știu să se lase ajutați. Minunate relații miercuri și joi. Foarte multe întâlniri și multe vorbe. Atenție de Sărbători din punct de vedere al sănătății.

HOROSCOP, 2 - 8 APRILIE 2018:  Rac - O săptămână care aduce multe activități plăcute și multe daruri, multe pachețele, multe cadouri. Este multă alergătură la mijlocul săptămânii, joi mai ales. De evitat certurile cu partenerul. Trebuie să dovedească tact. 

HOROSCOP, 2 - 8 APRILIE 2018:  Leu - sunt preocupați de cămin și tihnă personală. Sunt mai comozi de aceste sărbători, starea lor de bine e pusă în frunte. Atenție la sănătate, este foarte multă oboseală acumulată. 

HOROSCOP, 2 - 8 APRILIE 2018:  Fecioară - sunt extrem de în tonus în această săptămână. Pot face vizite și întâlniri. Multe discuții în familie miercuri și joi. Au rol de mediator. Sâmbătă și duminică nu e momentul cel mai potrivit să critice pe cineva.

HOROSCOP, 2 - 8 APRILIE 2018:  Balanță - cheltuieli utile, luni și marți. Vor avea parte de alergătură și vizite multe, dar foarte plăcute. În familie nu au voie să se certe sau să fie aspri.

HOROSCOP, 2 - 8 APRILIE 2018:  Scorpion - sunt într-un mare tonus și într-o mare formă. Au umor. Fac atmosferă și celor din jur. Au chef de chef. Să aibă grijă la excesele alimentare. Atenționare pentru cei care călătoresc sâmbătă și duminică. 

HOROSCOP, 2 - 8 APRILIE 2018:  Săgetător - este o săptămână în care se bazează foarte mult pe alții sau se descotorosesc de oblicațiile cele mai complicate. Sunt în mare formă la mijlocul săptămânii. La sfârșitul săptămânii nu au voie să cheltuiască timp și energie. Să fie cât pot de calmi și de temperați. 

HOROSCOP, 2 - 8 APRILIE 2018:  Capricorn - ar vrea să aducă pe toată lumea iubită la masa de Sărbători. Multă bucurie luni și marți. Oameni dragi ar putea să le facă surprize. Sâmbătă și duminică vor avea rol important în discuțiile celor din jur.

HOROSCOP, 2 - 8 APRILIE 2018:  Vărsător - Sărbători agitate dar fericite. Or să rezolve ceva treburi profesionale luni și marți. Reușesc să facă tot ce își propun. Trebuie să aibă grijă la sensibilitățile celor din jur.

HOROSCOP, 2 - 8 APRILIE 2018:  Pești - drumuri lungi pentru nativii acestei zodii. Vor primi musafiri de la mare distanță. Atenționare la excesele alimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel