Horoscop rune 11 iulie - 17 iulie 2022. Mihai Voropchievici: "Va fi un adevărat uragan. Zodia pregătită să se ciondănească cu toți"

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada 11 iulie - 17 iulie 2022. 

Mihai Vorpochievici a început cu horoscopul runei pentru România pentru luna iulie. 

Runa pentru România în luna iulie: ceva nou, pasional, pentru țara noastră. S-ar putea ca noi toți să avem mai multă înțelegere unul față de altul. Dragostea față de aproapele tău conduce la lucruri bune, nu la rele. Haideți să nu ne mai instigăm și să ne iubim ca frații.

Berbec- trebuie să-și mobilizeze toate forțele ca să-și consolideze poziția și acasă și în societate. Trebuie să arate cine sunt ei cu adevărat

Taurul - trebuie să adopte o alta tactică, o altă optică în abordarea problemelor pentru că modul în care au procedat până acum nu le-a adus un rezultat bun

Gemeni - au o săptămână în care sunt pregătiți să se ciondănească cu toți. Va fi un adevărat uragan. Au o forță fantastică, pentru că sunt doi: sfatul e să rămâneți calmi și nu porniți războaie, lăsați războaiele în altă parte. 

Rac - runa are un mesaj dublu: să se relaxeze și să nu-și mai facă griji referitoare la starea de sănătate a unor persoane apropiate: frați, surori, părinți. Relaxați-vă și nu mai fiți atât de prăpăstioși pentru că totul va fi bine. 

Leu - are parte de o rună mai dură. Săptămâna viitoare trebuie să fie puternici, forțoși să aibă puterea să treacă peste niște mici neplăceri. I-a băgat runa la probă pe lei, dar parcă azi e mâine și mâine e deja sămbătă, trece repede timpul, să nu se îngrijoreze. 

Horoscop rune 11 - 17 iulie 2022

Fecioara - a dat de ceva foarte frumos, extraordinar. Au coordonator de atac și au winner-ul de data asta: fecioarele au câștiguri pe toate planurile. Să fiți siguri de asta! 

Balanța - s-a pus pe îndrăgosteală, mai ales astea tinere. Fertilitate din ambele puncte de vedere, câștiguri la fel, din ambele puncte de vedere. Au atacat în forță.

Scorpion- se află pe o bucată de gheața foarte subțire. Să aibă grijă, să aibă prudență maximă la cine  le promite ceva și ce le promite ca să nu iasă în pierdere. Ochii în patru!

Săgetător- lăsați toate problemele și grijile în urmă, lăsați necazurile și pregătiți-vă de o perioadă mult mult mai bună.

Capricorn - o mică bătălie, nu foarte mare, dar nu trebuie să fiți îngrjorați. Capricornul pornește bătălia ca să o câștige. Ca să nu creezi suspiciuni spune că ești câștigățor din prima

Vărsător- poate găsi rezolvarea tuturor problemelor numai făcând un consiliu de familie. Trebuie să ceară sfaturi. Trebuie o discuție sănătoasă, pentru că e cam visător. 

Pești - se cam grăbesc. Dacă nu aveți răbdare... mâna norocului nu poate fi forțată. Peștișorii să aibă răbdare, să nu vrea azi ce trebuie să se întâmple mâine. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru peștii care știu să aștepte. Răbdare pentru pești.

Am avut rune foarte frumoase pentru săptămâna viitoare, chiar și pentru țară! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel