HOROSCOP NOIEMBRIE. Zodiile care se despart

HOROSCOP NOIEMBRIE. Zodiile care se despart. Trei nativi ai zodiacului ar putea să se confrunte cu probleme serioase în dragoste. În luna noiembrie, urmează o despărţire sau un divorţ.

HOROSCOP NOIEMBRIE. Zodiile care se despart. Gemeni

Își doresc o relație perfectă, în care să iubească și să fie iubiți, însă planetele par să nu se fi aliniat în viața lor. În noiembrie, vor cunoaște gustul amar al dezamăgirii, trăind adevărate drame pe plan amoros. Se vor despărți de partenerul de viață. Momentul îi va marca și nu vor reuși să treacă prea repede peste acest episod dureros.

HOROSCOP NOIEMBRIE. Zodiile care se despart. Balanță

În general, sunt niște persoane sigure pe ele. Nativii Balanță se simt inferiori când vine vorba de dragoste. În noiembrie, frustrările pe care le au își vor spune cuvântul și au mari șanse să rămână singuri. Gelozia îi va măcina, iar nesiguranța îi va transforma în oameni singuratici.

HOROSCOP NOIEMBRIE. Zodiile care se despart. Scorpion

Acești nativi sunt persoane pasionale, însă dragostea nu a fost niciodata punctul lor forte. De multe ori, ajung să fie dezamăgiți pe plan amoros. Luna noiembrie va aduce un episod nefericit în viața lor. Chiar dacă o vreme vor rămâne pe cont propriu, își vor găsi sufletul perche, la care au visat toată viața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel