HOROSCOP iubire. Sfaturi pentru zodii

Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești
Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești

Dacă crezi în astrologie, știi deja că semnul zodiacal poate influența multe aspecte ale personalității și vieții.

BERBEC  

Unul dintre motivele pricipale pentru care relațiile tale nu au funcționat în 2017 este pentru că nu ai investit destul timp și gândire în procesul cunoașterii. Te-ai grăbit într-o relație. În 2018, acordă-ți timp pentru a cunoaște și a înțelege o persoană, înainte de a te avânta într-o relație. Bineînțeles, nu ai cum să cunoști pe cineva 100%, dar măcar fă efortul de a investiga puțin înainte. Poate așa vei găsi dragostea adevărată.

TAUR  

O mare parte din anul trecut ai petrecut-o analizând trecutul. Nu face asta și în 2018. Lasă viața să te surprindă.  Lasă trecutul să fie trecut și ia-o de la capăt cu sufletul împăcat.

GEMENI  
Anul acesta ar trebui să te preocupe mai mult progresul personal. Majoritatea lucrurilor care nu ți-au ieșit nu au mers pentru că nu erai pregătită. Credeai că știi exact ceea ce vrei, dar realitatea era alta. Începe prin a te iubi pe tine. Petrece mai mult timp în regăsirea personală. 

RAC  
În 2017 ai petrecut zile întregi gândindu-te la întâmplări din trecut. Ai avut multe întrebări la care așteptai răspuns. Crede în puterea prezentului. Bun sau rău, acceptă-ți prezentul și mergi mai departe cu viața ta. Când te vei afla pe acest drum, abia atunci vei găsi dragostea adevărată. Nu va trebui să o cauți pentru că te va găsi ea pe tine.

LEU  
E bine să îți urmezi inima, dar e o mare greșeală să uiți de rațiune. În 2017 ai gândit numai cu sufletul, și tocmai de aceea nu a mers. Nu uita, dragostea cere raționament și simț practic. Vezi lucrurile așa cum sunt și acceptă adevărul, chiar dacă doare. Unul dintre cele mai rele lucruri pe care poți să le faci e să închizi ochii sperând că dacă te prefaci că nu vezi, nu există.

FECIOARĂ  
Ai fost exact opusul Leului. În 2018, renunță la duritate. Lucrurile vor cădea dacă este scris să cadă. Bucură-te de prezent. Și relaxează-te!

BALANȚĂ  
Multe dintre sentimentele tale au fost irosite pe persoane care nu le-au meritat. Ai petrecut mult timp încercând să rezolvi lucruri nerezolvabile. În 2018 nu te mai forța să faci lucrurile să meargă. Amintește-ți mereu că o relație e făcută pentru două persoane. Și, dacă oricare dintre voi nu este capabil să depună munca necesară, e timpul să mergeți pe drumuri separate.  

SCORPION  
În 2017 ai făcut absolut tot ce ți-a stat în putere ca să eviți dragostea. Ei bine, încearcă ceva diferit anul acesta. Dă o șansă iubirii.

SĂGETĂTOR  
Anul trecut te-ai grăbit și te-ai aruncat asupra iubirii. Anul acesta nu te mai grăbi! Adoptă o atitudine pozitivă asupra relațiilor.

CAPRICORN  
Te-ai pierdut pe tine încercând să îi mulțumești pe cei din jur și să le captezi atenția. Nu repeta aceleași greșeli. Fii propria ta versiune. Cei care te vor iubi, te vor iubi tocmai pentru autenticitatea ta.

VĂRSĂTOR  
Nu mai rămâne în situații în care nu te simți bine. Dacă un lucru pare corect, fă-l. Nu îți mai ignora intuiția. Încearcă să lucrezi mai mult cu tine. Implică-te în activități noi. Apucă-te de un nou hobby. Cel mai probabil vei găsi dragostea adevărată atunci când te aștepți mai puțin.

[citeste si]  

PEȘTI  
În 2018 ar trebui să găsești motive mai bune pentru a iubi oamenii. Nu te rezuma la aspectele materiale sau fizice. Iubește oamenii pentru personalitatea lor. Caută calitate pentru că, la sfârșitul zilei, cel mai important e ce fel de om e acela de lângă tine, notează elle.ro. Dacă iubești pe cineva pentru genul de om care este, orice alt motiv va părea neimportant.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel