HOROSCOP- IUBIRE. Cuplurile predestinate să reziste o viaţă împreună

Astrologii au realizat zodiacul iubirii, iar trei cupluri sunt predestinate să rămână împreună pentru totdeauna. Iată care sunt acestea: 

 
 

VĂRSĂTOR și FECIOARA

Fecioarele sunt persoane îndreptate către oameni, pe care te poți baza când ai nevoie de ajutor, care pun pasiune în ceea ce fac. Pe lângă aceste caracteristici, au o fire artistică și sunt foarte prietenoase. 

Vărsătorul este amuzant și o va ajută pe Fecioara să nu mai analizeze atât de mult și să se relaxeze. Dar ceea ce îi oferă cel mai mult Vărsătorul Fecioarei este încrederea și siguranță, de care această are atâta nevoie. Un element comun cu Fecioara este imaginația bogată.

BERBEC și BALANȚĂ

Balanța echilibrează emoțional Berbecul. Pentru că are o fire independentă, îi va da spațiu Berbecului să se desfășoare. Îi place să facă activități exterioare și să se distreze, tocmai de aceea le e scris în stele să se iubească din prima clipă în care s-au văzut.

Dragostea lor va dăinui dincolo de moarte, pentru că sentimentele pe care le au unul față de celălalt sunt observate de cei mai nefericiți, care doar pot aspiră la o dragoste că a lor.

SCORPION și TAUR

Scorpionul are caracter opus față de Taur: trăiește intens, este independent, și are nevoie de spațiu, pe care Taurul este singurul care se pricepe să i-l acorde. Asta îl face pe aventurosul Scorpion să rămână loial relației.

Scorpionii sunt muncitori, însă le place să spargă rutină, să se distreze și să organizeze călătorii. Împreună, cei doi se distrează, știu să-și satisfacă nevoile unul celuilalt și asfel se vor bucură de viață lungă unul în compania celuilalt, conform bzi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel