Horoscop, duminică, 2 septembrie, 2018

Crişan Andreescu / 02 sep 2018 / 07:29 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horoscop. Este momentul în care Gemenii decid că e nevoie de o  o schimbare de proporţii în viaţa lor, numai că acum e doar startul. Leii să aibă grijă în ce se bagă astăzi: ceea ce ar putea părea o banală glumă se poate transforma într-un mic dezastru greu de reparat.

Horoscop, 2 septembrie 2018, BERBEC

Atracţia spre o anumită persoană e mare şi îţi dai seama că acest magnetism nu te lasă să gândeşti limpede, de aceea e bine să-ţi ţii sub control instinctele şi să laşi mintea să decidă cum e mai bine. Dacă iei azi decizii doar datorită fantasticei chemări fizice pe care o ai către acea persoană atât de atractivă, s-ar putea să îţi dai seama mai târziu că nu inima şi nici mintea nu au decis, ci cu totul alte părţi ale corpului, de aceea ţine-ţi sub control impulsurile! Rişti să intri într-o aventură amoroasă care tot va deranja pe cineva: te tine, pe celălalt, pe partenerul oficial de casă... Înţelegi tu!

Horoscop, 2 septembrie 2018, TAUR

Banii sunt făcuţi să circule şi nu vei dori să stai prea mult cu ei în puşculiţă. Dacă un prieten aflat în impas te roagă să-l ajuţi cu bani, o vei face fără să stai pe gânduri, mai ales că ai o sumă acumulată în aşteptare în cont. Ai maximă încredere că îţi va da banii înapoi şi te bazezi pe buna voastră prietenie, dar nu strică să ceri şi nişte garanţii pentru ceea ce-i oferi. Îşi va returna el datoria, dar nu atât de repede pe cât promite acum.

Horoscop, 2 septembrie 2018, GEMENI

Este momentul în care decizi o schimbare de proporţii în viaţa ta, numai că acum e doar startul. Rezultatele se vor arăta mult mai târziu, dar este foarte important momentul deciziei. Practic, aşa cum îţi aşterni acum, aşa vei dormi, tocmai de aceea nu trebuie să iei decizia la voia întâmplării, ci să-ţi iei toate măsurile necesare pentru a ajunge la roade de care să fii mândru. Lucrurile bune se clădesc mai lent, şi aşa simţi şi astăzi, când vezi ce greu se ajunge la scopul propus, dar eşti convins că eşti pe calea cea bună.

Horoscop, 2 septembrie 2018, RAC

Cu ceva timp în urmă ai ajuns într-un punct critic în care credeai că singura soluţie ar fi un final categoric. Nu te grăbi să-ţi iei adio atât de repede de la tot ce ai construit, pentru că sigur există şi o altă variantă, care poate restabili echilibrul firesc al situaţiei. Nu abandonul este calea în situaţia de faţă, deci detaşează-te un pic şi analizează la rece, pentru că vei descoperi o idee mult mai bună, ce poate salva totul în ultimul moment. Nu renunţa, doar modifică ceva, prin părţile esenţiale.

Horoscop, 2 septembrie 2018, LEU

Ai grijă în ce te bagi azi: ceea ce ar putea părea o banală glumă se poate transforma într-un mic dezastru greu de reparat. Totuşi, chiar dacă dai piept cu o surpriză neplăcută, aceasta nu ar trebui să te doboare, ci dimpotrivă, să te ambiţioneze şi mai mult să treci peste ea fără efecte nefaste. Chiar dacă e greu, chiar dacă moralul e la pământ după prima confruntare cu realitatea, găseşti în tine toate resursele de a repara totul şi de a învăţa ceva din acest eşec. De aici se poate naşte ceva şi mai bun, şi mai puternic!

Horoscop, 2 septembrie 2018, FECIOARĂ

Ai motive să fii mulţumit de tine, de felul cum evoluează lucrurile, pentru că apar detalii care contribuie şi ele la succesul proiectului la care îţi aduci contribuţia. Ai suficientă răbdare să ajungi la roadele visate, pentru că eşti conştient că eşti abia pe parcurs, că mai e cale lungă până ce culegi toată recolta, dar cât timp vezi cu ochii tăi cât de multe căi converg către acelaşi scop final, ai încredere în visul tău şi aştepţi oricât ar mai dura. Aduni informaţii noi, documente necesare, resurse concrete, poate şi bani, şi le pui pe toate în slujba acelui mare ţel de la care ai aşteptări imense. Eşti pe drumul cel bun!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24