HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

HOROSCOP CHINEZESC 2019. Astrologul Marian Golea a vorbit în emisiunea Dar și Har despre horoscopul chinezesc pentru anul 2019.

HOROSCOP CHINEZESC 2019. 2019 va fi anul Mistrețului de Pământ.

”Acest Mistreț îi va influența în mod negativ pe oamenii din politică. Dacă avem un Mistreț în politică, acesta va deveni foarte răspunzător. Mai ales noi că avem, este vorba despre domnul președinte Klaus Iohannis. Va sări într-un conflict. Câine este domnul Tăriceanu. În luna ianuarie, dânsul nu are o lună foarte favorabilă”, a zis Marian Golea la Antena 3.

”Dar un Câine va fi foarte bun de dus pe președinție, un iepure, un Tigru, dar Tigrul va fi devorat. Tigru este domnul Liviu Dragnea. Va fi un an de o diplomație prost înțeleasă. Nu m-ar mira să se rupă și niște alianțe politice care păreau destul de puternice. Vor apărea trădări când nu te aștepți", a mai pus Marian Golea.

”Va fi un an mult mai dificil, bazat pe răzbunări. 2019 este un an de comunicare relativ bun. Va începe furtunos. Sfârșitul va fi total diferit de început. Vor dispărea diverse persoane din politică, pur și simplu din răzbunare. Va fi un an impulsiv care nu va ține seama de diplomație. Noi ne așteptăm și la unele conflicte, în lume”, a adăugat astrologul.

VEZI ȘI: HOROSCOP 2019 chinezesc. Ce vă așteaptă conform anului nașterii

 

HOROSCOP 2019. ZODII - număr norocos în funcție de zodie


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel