Horoscop, august. Zodiile care se despart luna viitoare

Cuplurile de zodii predispuse la despărțire la sfârșitul verii 2018.

Berbec - Rac

Diferențele au fost cele care v-au atras, iar acum acestea sunt cele care vă separă. Racul simte nevoia de a sta mai mult cu familia, pe când Berbecul este ceva mai spontan și cu un spirit de aventură mai mare. Cei doi vor lăsa neînțelegerile deoparte și vor putea să readucă pacea și iubirea în casa lor.

Fecioară - Balanță

Cei doi nativi pot avea parte de mult ghinion, în principal din cauza programelor încărcate ale acestora, dar și a intrigilor din cercul de prieteni. Vor putea să treacă peste aceste neplăceri doar dacă își vor asculta glasul inimii și își vor da seama că sunt făcute una pentru cealaltă, informează divahair.ro.

Gemeni - Scorpion

Legătura dintre Gemeni și Scorpion este guvernată de mai multe energii negative. Cuplul funcționează, totuși, perfect. Nativii au personalități puternice și nu ezită să își manifeste punctul de vedere. Pasiunea Scorpionului și rațiunea Geamănului îi fac să pară ciudați, dar perfecți.

Leu - Capricorn

Sunt cunoscuți ca cel mai puternic cuplu, care urmărește succesul, faima și bunăstarea materială. Se bazează unul pe celălalt de fiecare dată când este nevoie. Însă lucrurile se pot schimba când se așteaptă mai puțin, iar decizia rupturii poate fi luată de oricare dintre ei, curprinși fiind de orgoliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel