HOROSCOP 24-30 septembrie. Camelia Pătrășcanu: Vor pierde

Zodii
Zodii

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 24-30 septembrie 2018.

Berbec - sunt sub impactul lunii pline încă de la începutul săptămânii. Pentru weekend, mare atenție la circulație pentru cei care vor să părăsească orașul.

Taur - au foarte multe de corectat. E posibil să închidă o etapă. Pot fi discuții luni, marți și miercuri cu un colaborator. Vor fi tensionați joi, legat de viitorul lor. Luna plină îi inspiră în relația profesională. În weekend, vor fi foarte bine pe plan financiar.

Gemeni - se bazează pe relații și prieteni. Prima parte a săptămânii e foartă socială. Vor avea succes în afaceri. Sunt în formă în weekend.

Rac - o săptămână de autoritate, în special la începutul săptămânii, iar luna plină îi clarifică în ceea ce privește suportul în familie. Rezolvă o problemă materială datorită unei ședințe. La locul de muncă au autoritate. Joi vor fi tensionați din cauza unor prieteni. În weekend, se vor odihni.

Leu - o săptămână interesantă. Prima partea a săptămânii își vor face planuri de viitor. Își bat capul cu niște lucruri administrative. Joi vor fi tensiuni legate de locul de muncă.

Fecioară - o săptămână bună sub aspect financiar. Au 30 de zile fabuloase sub aspect profesional. Ar putea avea parte de o sarcină neașteptată.

Balanță - se bazează pe cuvinte, știu să comunice. Își vor ignora partenerul de viață, au parte de gelozii. Joi va fi o zi tensionată, vor pierde pe mâna partenerului de viață. Călătorii și voiaje, în weekend.

Scorpion - o săptămână intensă, sub aspect profesional. La începutul săptămânii, sunt în întârziere. Joi sunt tensiuni, relația cu partenerul e puțin tensionat. Au multe discuții privind planurile de viitor.  

Săgetător - sunt în formă. La începutul săptămânii au chef de distracție. Vor bani pentru eforturile lor.

Capricorn - discută cu șefii despre banii lor și munca lor. Nu se simt foarte siguri pe poziția lor, trebuie să aibă tact.   

Vărsător - au multe planuri de călătorii, viitor. Pregătesc materiale scrise, își pun ideile pe foaie. Sunt mobilizați și inspirați. Joi, tensiuni în familie din cauza unui musafir neașteptat.

Pești - săptămână cu preocupare pentru bani. Trebuie să aibă tot tactul din lume pentru a-și convinge partenerul să facă o investiție importantă. Trebuie să aibă grijă la volan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel