EXCLUSIV  Horoscop 21 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nu presați oamenii și veți primi ce vă doriți

Pexels / Horoscop 21 iulie
Pexels / Horoscop 21 iulie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus o să intre în casa a XII-a, s-ar putea să vreți să stați mai departe de ochii lumii, să vă trăiți romanța altfel, mai secret, mai ascuns, dar, vă atrag atenția, să nu încercați să trageți de oameni care sunt indisponibili, sau de oameni care sunt în relații dubioase, sau să nu credeți când cineva vă spune în perioada următoare „o să divorțez pentru tine, o să mă despart pentru tine”. Sau să nu aveți tendința să intrați în relații ascunse, deci puțină grijă din acest punct de vedere, pentru că la un moment dat și Marte se va pregăti să intre tot acolo, în casa a XII-a și vă poate complica viața extraordinar de mult dacă nu aveți lucrurile cât mai bine setate acum. 

Horoscop SCORPION

Soarele se pregătește să intre în casa a X-a, de unde iese Venus. Ce înseamnă asta? Înseamnă că multe dintre eforturile voastre profesionale, dacă le susțineți în continuare și dacă nu așteptați recompensa acum, e perfect. E perfect pentru că va veni, oamenii nu se vor simți presați, nu se vor simți manipulați, testați și vă vor ajuta. Vă vor veni foarte mult în sprijin. Deci ce vă sfătuiesc eu pe voi astăzi este să depuneți eforturi în continuare și să nu aveți foarte mari pretenții. Adică pretenții puteți să aveți, dar să nu le expuneți chiar atât de mult. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Venus se pregătește să iasă de unde vă priește mai mult, v-a făcut să călătoriți, să vă bucurați de viață, dar va intra în casa a X-a. Pentru mulți dintre voi, care poate la serviciu sunteți în concediu, vă întoarceți la serviciu și poate vă găsiți altceva, vă orientați spre altceva, profesional. Atenție, nu e vorba de un alt serviciu, cât este vorba de raportarea la oamenii de la serviciu. Dacă până acum aveați probleme cu o șefă, poate acum începeți să vă înțelegeți cu ea, Dacă până acum colegele vă cam sabotau, sau așa credeți voi, dintr-o dată o să simțiți că nu este chiar așa și veți reuși să stabiliți raporturi mult mai sănătoase cu aceste persoane la locul de muncă. 

Horoscop CAPRICORN

Soarele iese din casa a VII-a, dar rămâne în continuare Mercur acolo, deci pe zonă partenerială încă mai aveți șansa să rezolvați lucruri dacă simțiți nevoia. Dar, Venus se pregătește să intre în Fecioară în casa a IX-a și vă ajută, vă sprijină, pentru că vă oferă vizibilitate. Venus va face, bineînțeles, trigon Soarele și ascendentul vostru și vă va face vizibili, vă va face plăcut, vă va face foarte atractivi, deși ați putea să vă gândiți, mai ales cei singuri, că urmează o perioadă în care ați putea să jonglați puțin, mai ales în zona asta sentimentală. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Venus iese din casa a VII-a, dar intră Soarele acolo, așa că dacă nu ați primit pe măsură ceea ce considerați voi pe parte relațională, sau poate partenerii au promis și nu s-au ținut de promisiune, cu intrarea Soarelui acolo, dintr-o dată, s-ar putea să aveți glas și să spuneți „nu ai făcut aia, aia, aia. Eu ce să mai fac cu tine?”.  Trebuie să prindeți curaj, nu mă adresez tuturor, dar această situație se poate mapa și pentru ceilalți. Dacă v-ați simțit nerespectați, neiubiți sau pur și simplu oamenii nu v-au acordat meritele în relație, Venus e mai îndărătnică ea, așa, dar cu Soarele intrat acolo, o să vedeți că se schimbă situația, chiar și așa cu Soarele astăzi în casa a VI-a în continuare, ce vă recomand eu este să nu vă arătați orgoliul la locul de muncă, ci să îi mai ascultați și pe ceilalți, să nu fiți cu colegii așa toată ziua. 

Horoscop PEȘTI

Venus va intra în casa a VII-a, în casa celorlalți. S-ar putea că dacă așteptați răspuns la un proiect, sau dacă așteptați soluții sau vă tot gândiți, vă tot chinuiți cum să rezolvați, dintr-o dată sau din neant să apară persoanele necesare și pot apărea oameni. Ce v-aș recomanda eu astăzi este să vorbiți cu oamenii din jurul vostru, să vedeți ce vă spun, ce vă transmit, când apar și ce învățați de acolo, că o să vedeți voi și mai ales în continuare v-aș spune că în afară de foarte multă muncă, inputul colegilor de astăzi e de scris, e de notat, ce vă zic colegii astăzi nu e ceva care să intre pe o ureche și să iasă pe alta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel