EXCLUSIV  Horoscop 18 iulie, Venus în Rac. Ce aduce pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia care se bucură de sprijin - Video

foto pexels/ Horoscop
foto pexels/ Horoscop

 Iată ce ți-au pregătit astrele astăzi, în funcție de zodie. 

”Avem trei aspecte astăzi, 18 iulie: Venus a intrat pe deplin în zodia Rac, avem un trigon între Soare și Neptun și o opoziție între Mercur și Pluto” a anunțat astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii de astăzi. Cel mai important aspect al zilei rămâne, conform acesteia, Venus în Rac. Este un aspect pozitiv, care ne face mai visători. ”Venus în Rac ne ajută să devenim mai blânzi, mai dulci” a spus astrologul. 

Iată cum ne influențează aceste aspecte: 

Berbec

Venus fiind guvernator de casa a șaptea, intrând în casa a patra, ar trebui să petreci mai mult timp cu partenerul și mai mult timp de calitate cu oamenii foarte dragi din viața ta. 

Taur

Venus, guvernatorul tău, intră în casa a treia, într-un semn care-ți priește, ceea ce înseamnă că vei fi mai dispus să-ți împărtășești sentimentele, mai dispus să-i asculți pe ceilalți și mai predispus la empatie. Ai curaj să-i întrebi pe ceilalți, să-i înțelegi. 

Gemeni

Opoziția lui Mercur cu Pluto nu este neapărat pe placul tău, pentru că te vei simți forțat să faci anumite lucruri. Și se va resimți foarte mult în buzunarele tale. 

Rac

Mercur este în semnul tău, face opoziția cu Pluto și vor avea tendința să te blocheze. Modul tău de comunicare e unul prea pueril poate, cu cât te victimizezi, cu cât te plângi, cu atât vei avea rezultatele nedorite. Dar, pentru că Venus intră în semnul tău, începi să te placi mai mult. 

Leu 

Te pregătești de ceva, e senzația că urmează ceva. Venus a intrat în casa a douăsprezecea, ești mai atent la semnale. Ar trebui să eviți discuțiile importante cu colegii. 

Fecioară

Venus intră în care a unsprezecea, îți priește, ai sprijin de la oamenii din jurul tău și tu, la rândul tău, vei fi mai protector față de ei. Mercur, guvernatorul tău, face opoziție cu Pluto, ceea ce înseamnă că până când să ai acces la sprijinul celorlalți, vei trece prin niște evenimente în urma cărora să-ți dai seama cu cine să-ți mai petreci timpul și cu cine nu. 

Nu uita să asculți și la zodie și la ascendent. Vezi mai mult în video: 

”Soarele intră în Leu, începe sezonul Leului, trecem de la acalmia, blândețea Racului la nevoia de distracție a Leului. Gândiți-vă până pe 23 august, cât va sta Soarele acolo, trăim cu adevărat, adică abia acum începe vacanța din punct de vedere astrologic, să spunem. Toate acestea pentru că Soarele în Leu predispune la foarte multă creativitate, la foarte multă veselie, la iubire, la bucurie, la romantism, la nevoia de a te simți tânăr din nou, la nevoia de a ajunge mai târziu acasă, de a mai bea un pahar în plus, de a te mai distra cu prietenii, adică orice ați face, că plecați sau nu în concediu, cu Soarele în Leu, până pe 23 august vă invit să aveți momentele voastre de bucurie, de distracție, de petrecere, să vă simțiți mai tineri, mai voioși. Perioada vine și cu puțin de extravaganță și cu puțină vanitate, dar vine și cu nevoia de a străluci. Poate să fie prin îmbrăcăminte, prin încălțăminte, prin modul în care vă arătați lumii, modul în care vă aranjați sau prin proiectele pe care le realizați, indiferent că sunt la serviciu sau în cadrul familiei. 

Cu Soarele în Leu vom căuta razele Soarelui cu SPF cu tot, dar vom căuta peste tot, atât în viața personală, cât și în viața profesională și iată că sunt multe festivaluri, după doi ani de pandemie sunt concerte, sunt festivaluri, sunt evenimente, piese de teatru independente. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am putea face până pe 23 august, când Soarele intră în Fecioară și deja o să ne organizăm că deja o să putem face curățenie de toamnă, când trebuie să ne întoarcem la serviciu, când încep copiii școala, deci aveți o lună când o să puteți să vă bucurați de viață. La sfârșitul săptămânii, Mercur intrat recent în Leu va face un trigon cu Jupiter și ne ajută să fim mai optimiști, mai încrezători, mai pozitivi“, a spus Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii săptămânale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel