Horoscop 11 mai - 28 octombrie. Vești bune pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pericole pentru Taur și Scorpion

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions) (
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions) (

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef astrosens.ro, ne aduce în prim-plan vești legate de intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului de pe 11 mai până pe 28 octombrie. Dacă unele zodii se vor bucura de multe daruri, altele trebuie să sporească atenția, căci Jupiter amplifică și ce este bine, dar și ce este nociv și nevindecat. 

Jupiter este Zeus, este planeta considerată Marele Benefic. Orice atinge, umflă. Fie că este ceva bun, fie că este ceva rău. Tranzitul lui prin primul semn al zodiacului (11 mai-28 octombrie) va schimba viața într-un mod pozitiv pentru semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn), și va atrage atenția altor semne. Oricum, orice criză apărută pe tranzitul lui Jupiter se demonstrează întotdeauna a fi o mare oportunitate. Doar că trebuie să ieși din postura de victimă pentru a culege toate beneficiile lui.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru Berbeci se anunță o serie nesfârșită de oportunități, intrarea lui Jupiter în semnul vostru va fi ca o gură de aer proaspăt, ca o „ieșire de la naftalină”, spune astrologul Daniela Simulescu. Aveți grijă pentru că Jupiter prin expansiunea sa, ar putea să vă facă să vă îngrășați, așa că puțină grijă aici și faceți mult sport. Însă distracții și șanse aveți cât cuprinde. Bucurați-vă, vara asta vine cu o mulțime de ocazii, întindeți mâinile și prindeți-le!

Rac/Ascendent în Rac

Din punct de vedere profesional, aveți toate șansele să dați lovitura, vin proiecte de unde nici nu vă așteptați, însă trebuie să puneți puțin umărul la lucru. Pe de altă parte, în planul personal, s-ar putea ivi o cerere în căsătorie sau oficializarea unei relații. Chiar dacă vi se va părea că aveți foarte multe de făcut, nu vă faceți griji, lucrurile vor merge ca pe roate în direcția dorită de voi. Veți avea succes.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cunoașteți oameni, ieșiți la întâlniri, flirtați, aveți fluturi în stomac. Sunteți într-un ciclu al cunoașterii de sine, dar și al cunoașterii de persoane noi, atractive, posibili pretendenți. Nu exagerați cu încrederea în ei, păstrați puțin distanța până îi cunoașteți mai bine. Dacă sunteți la polul opus și vreți să scăpați de o relație, da, acum este momentul. Jupiter în Berbec vă ajută și în acest caz și veți avea curajul necesar pentru a scăpa din impas. Atenție la infidelități pentru cei care au relații care merg bine, tentații sunt la tot pasul. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel