EXCLUSIV  Horoscop 1 august 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Viața unei zodii, schimbată la 180 de grade. Supărările nu vă dau pace

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Anna Guerrero)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Anna Guerrero)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.
 

Până pe 20 august, am face bine să profităm de posesivitatea Taurului pentru a acționa cu înțelepciune în ceea ce privește propriile noastre resurse, fără să așteptăm la alții. Astrologul Daniela Simulescu abordează tranzitul lui Marte în Taur din punct de vedere financiar, în special din cauza faptului că peste tot în jurul nostru se discută ideea de criză financiară, putem vedea cu ochii noștri cât de mult au crescut prețurile, simțim deja efectele inflației pe pielea noastră, scrie astrosens.ro.

Pe lângă criza financiară, e posibil să ne confruntăm cu o criză alimentară, așa că am face bine să fim mai conștienți câtă mâncare cumpărăm și cât din ea ajungem să aruncăm. Cei care lucrează în diverse afaceri sau în agricultură trebuie să caute investitori și moduri de a atrage resurse. Cei care lucrează în domeniul bancar se vor confrunta cu schimbări foarte mari începând din această vară.

Economiile, cuvântul de ordine

Câteva dintre sfaturile pe care astrologul ni le oferă ar fi să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă pentru oricând oricum.

Componenta financiară, așadar, plutește în aer, mai ales că axa Scorpion-Taur vorbește despre bani, despre cum putem să îi investim, cum gestionăm cheltuielile astfel încât să trăim cu mai puțin decât o făceam, având în vedere și creșterea mare a prețurilor. Uranus va rămâne în Taur până în 2026, deci nimic nu este sigur, în orice clipă ne putem confrunta cu exact scenariul care nici prin cap nu ne-ar fi trecut vreodată, așa că e bine să avem mereu un fond de rezervă.

Astrologul ne amintește și de faptul că energia Nodului Sud în Scorpion care aduce crize poate oferi aspecte extrem de favorabile pentru cei care vor să profite de astfel de momente și au calități în zona afacerilor. Cu Nodul Sud în Scorpion poți da lovitura.  Independența financiară este un aspect care ar trebui să ne preocupe pe toți, iar după 20 august va fi și mai posibil deoarece Marte va intra în semnul Gemenilor unde va rămâne până anul următor. El ne va ajuta să găsim mai multe idei și metode de a face bani, mai multe colaborări și modalități inedite de a oferi servicii, potrivit astrosens.ro.

În sfârșit, cheia de abordare a evenimentului triplei conjuncții Marte, Uranus și Nodul Nord din Taur se află în noi, iar cuvântul care ar trebui să o facă să deschidă uși este echilibrul. 

BERBEC

Poate te gândeşti cu ce talente mai poți face bani. Te poţi gândi unde a fost instabilitate financiară şi de ce a fost acolo, ce poţi schimba, ce poţi ajusta. De ce tot ajungi în situaţia aceea în care banii se duc şi nu se întâmplă nimic cu ei.

TAUR

Este vorba despre libertatea personală, este vorba de a învăţa să nu mai treci peste anumite limite, este vorba despre a învăţa să îţi negociezi termenii şi condiţiile oricărui parteneriat. Ai şansele să faci asta foarte uşor cu partenerul, cu oamenii de la serviciu, cu familia. Trebuie să te gândeşti cum te-ai schimbat în ultimii ani.

GEMENI

Gândiţi-vă ce a dispărut din viaţa voastră: oameni, case, locuri. Adică ce schimbare majoră s-a petrecut în viaţa voastră, schimbarea legată de zona unde vă retrageţi şi gândiți-vă cum vă simţiţi acolo. Gândiți-vă la sănătatea din ultimii ani.

RAC

Planurile de viitor vi s-au schimbat din 2019. S-a întâmplat ceva în viaţa voastră şi v-a întors la 180 de grade. Nu trebuie să vă mai supăraţi. Gândiţi-vă de ce s-a întâmplat asta şi cum puteţi îmbunătăţii totul, fără să mai aveţi aşteptări mari de la viaţă.

LEU

Din 2018 încoace, au fost foarte multe schimbări în viaţa voastră făcute de alţii. Vă este bine astăzi. Dacă este ceva ce nu vă mulţumeşte, aveţi şanse mari să schimbaţi lucrurile.

FECIOARĂ 

Ar trebui să călătoriţi mai mult. Vedeţi lumea apropiată, îndepărtată! Nu staţi doar în pătrăţica voastră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel