Horia Tecău: Nici 20 de finale nu se compară cu obţinerea titlului la Wimbledon

Tenismanul Horia Tecău a declarat, luni, la revenirea în România după ce a câştigat titlul de dublu la Wimbledon, că şi-a îndeplinit un vis şi că nici 20 de finale nu se compară cu obţinerea titlului, el adăugând că îşi doreşte acum să se impună la US Open şi la Turneul Campionilor.

"Sunt extrem de fericit pentru că sâmbătă mi-am îndeplinit un vis. Am mai disputat trei finale acolo, dar vă spun nici 20 de finale nu se compară cu obţinerea titlului. A fost fantastic, am ţinut-o într-o petrecere de când s-a terminat finala şi până acum. Sunt atât de fericit acum încât nu mai am nevoie de nimic. Când am câştigat ultimul punct am simţit că mi s-au înmuiat genunchii, asta pentru că mai fusesem pe acel teren în mai multe rânduri şi ieşisem învins, privindu-i pe alţii cum se bucură. Nu o să uităm acele clipe niciodată (n.r. - de la finalul meciului de sâmbătă). Mă bucur enorm că am reuşit să aduc acest trofeu acasă. Următorul vis pentru mine e să câştig US Open şi Turneul Campionilor. Trebuie să îmi propun altceva acum că am gustat din bucuria câştigării unui titlu de Grand Slam", a spus Tecău, citat de Mediafax.

Horia Tecău a precizat că a simţit că el şi Jean-Julien Rojer se pot impune în proba de dublu de la Wimbledon. "Ştiam că avem un culoar dificil, dar în acelaşi timp am simţit de la început că e anul nostru şi că vom câştiga. Am crezut în noi, ne-am ajutat unul pe celălalt, am fost o adevărată echipă, iar acest lucru cred că a fost decisiv", a explicat tenismanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel