Horia Nasra şi Cornel Itu lasă Pro România pentru PSD. Victor Ponta, prima reacţie

Loredana Brumă / 09 oct 2019 / 12:30 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ponta
Victor Ponta

Deputaţii clujeni Horia Nasra şi Cornel Itu, care săptămâna trecută plecaseră la PRO România şi care au revenit în PSD, nu fac parte dintre cei 237 de semnatari ai moţiunii de cenzură, potrivit liderului PRO România, Victor Ponta.

El a declarat, miercuri, că poate să le ofere unor deputaţi doar 'şansa să iasă din minciuna din ultima perioadă, să îşi recâştige o parte din curajul, respectul şi demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni şi acţiuni înjositoare'.

'Şi pot să le ofer o alternativă politică curată de centru stânga pentru viitor! Viorica Dăncilă poate să le ofere aceloraşi oameni funcţii, bani şi avantaje imediate, totul pe termen foarte scurt, în schimbul demnităţii şi respectului de sine şi faţă de oamenii din comunitatea lor! Alegerea le aparţine acestor oameni, important este să nu poată să spună niciodată că nu au avut alternativă! Şi important ca oamenii să ţină minte până la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentanţii lor! (...) Cei doi deputaţi nu sunt dintre cei 237 care au semnat moţiunea, însă votul lor ar fi contat, în primul rând, pentru ei înşişi (şi pe urmă pentru noi toţi)', a scris Ponta, pe Facebook, potrivit Agerpres. 

Deputatul Horia Nasra a anunţat miercuri că, împreună cu deputatul Cornel Itu, se întoarce în PSD. 'Stimaţi clujeni, dragi colegi, astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!', a scris Horia Nasra pe Facebook.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28