Horia Grigorescu, directorul Poștei Române, întâlniri la nivel înalt în Elveția

Foto: Horia Grigorescu / Facebook
Foto: Horia Grigorescu / Facebook

Horia Grigorescu se află în orașul elvețian Berna unde a avut mai multe întâlniri la nivel înalt unde a abordat teme de interes pentru Poșta Română. 

Horia Grigorescu, directorul Poștei Române, a postat pe pagina sa de Facebook imagini de la întâlnirile în Elveția, dar și un rezumat despre întâlnirile avute.

”Timp de două zile sunt la Berna, unde particip la reuniunea plenară a Consiliului de Administrație al Uniunii Poștale Universale. Astăzi, am avut o serie de întâlniri cu înalți oficiali prezenți aici, în Elveția, care au prilejuit abordarea unor teme de interes pentru Poșta Română, de la reforma Uniunii Poștale Universale, la cele mai recente evoluții la nivel european, cu impact asupra sectorului poștal.

Am avut plăcerea să-l întâlnesc pe Pascal Clivaz, director general adjunct al Biroului Internațional al Uniunii Poștale Universale, unul din cei trei candidați la poziția de director general al acestui organism, la alegerile care vor avea loc în luna august. A urmat apoi întrevederea cu Botond Szebeny, secretar general PostEurop, și cu Jean-Paul Forceville, Președinte al Consiliului de Administrație al PostEurop. Cea de a treia întâlnire de astăzi a fost cu Masahiro Metoki, candidatul Japoniei la funcția de director general al Biroului Internațional al Uniunii Poștale Universale.

Urmează și maine o zi plină de întrevederi importante, dar și o vizită la un oficiu poștal, precum și la filiala PostParc”, a precizat Horia Grigorescu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel