Horia Culcescu vinde serele Berceni. Un complex imobiliar, în locul lor

Omul de afaceri Horia Culcescu (44 de ani), finul lui Gigi Becali, a decis să vândă terenul de 50 hectare pe care funcţionează serele din Berceni unor grupuri de dezvoltatori imobiliari români interesate să ridice în loc un mega complex de locuințe.

Până acum, cinci dezvoltatori imobiliari coordonaţi de Cătălin Grigore, proprietarul companiei de consultanţă Sud Rezidenţial, au plătit avansuri pentru achiziţia unei suprafeţe de 5 hectare din serele Berceni, informează Capital.

„Până la finalul lunii aprilie, cele cinci companii vor semna contracte de vânzare-cumpărare pentru o suprafaţă de 15 hectare, câte 3-4 hectare pentru fiecare cumpărător, iar până la sfârşitul acestui an se va vinde întreaga parcelă de 50 de hectare. Vânzătorul se ocupă deja de curăţarea terenului şi în două săptămâni începe construcţia primelor blocuri", a declarat pentru Capital Cătălin Grigore, a cărui companie are contract de exclusivitate pentru vânzarea terenului. El spune că nu va vinde decât dezvoltatorilor cu care a mai lucrat în trecut şi cărora le cunoaşte istoricul.

Potrivit acestuia, primele 15 hectare vor fi dezvoltate în decurs de doi ani, iar întregul lot de 50 de hectare va fi construit în mai puţin de cinci ani.

Potrivit calculelor Capital, din această afacere, Horia Culcescu ar putea ieşi cu peste 75 mil. euro, ţinând cont de preţul mediu la care se vând terenurile în zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel