Horia Braun, numit ca CEO al Erste Asset Management România

Conducerea Erste Asset Management GmbH l-a numit pe Horia Braun-Erdei în poziţia de preşedinte executiv (CEO) al Erste Asset Management România, iar schimbarea va intra în vigoare începând cu 1 noiembrie, conform unui comunicat al companiei.

Horia Braun (42 de ani) are o carieră de 20 de ani în industria financiară, din care 10 pe segmentul de administrare a fondurilor, ocupând de-a lungul timpului funcţii de conducere în România şi în Europa Centrală şi de Est. În prezent, economist-şef al Băncii Comerciale Române, Horia Braun-Erdei este membru al Consiliului de Supraveghere al EAM România din 2018. Dragoş Neacşu, până de curând CEO al Erste Asset Management România, s-a dedicat unor planuri personale.

'Am dori să îi mulţumim lui Dragoş Neacşu pentru realizările şi dăruirea arătate la Erste Asset Management România şi îi urăm tot ce este mai bun în cariera sa viitoare. Sunt convins că venirea lui Horia Braun-Erdei de la BCR, partenerul nostru principal în România, ne-a adus în echipă o persoană cu capacităţi puternice de management şi o viziune strategică clară pentru managementul activelor din România. Horia se va asigura că EAM România îşi va păstra drumul său de succes', a declarat Heinz Bednar, CEO Erste Asset Management. Schimbarea este preconizată pentru 1 noiembrie şi este condiţionată de autorizarea de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel