Horea Uioreanu, președintele CJ Cluj, audiat la DNA în dosarul referendumului

 Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost audiat la DNA Cluj, în calitate de martor "probabil în dosarul referendumului", după cum a declarat acesta.

 "Am fost sunat de la DNA Cluj să mă prezint la ora 16.00, în calitate de martor. Nu ştiu pentru ce a am fost convocat, voi afla despre ce e vorba. Probabil în dosarul referendumului. Nu am nimic de ascuns", a spus Uioreanu.

 El a venit la sediul DNA Cluj însoţit de un avocat.

 Tot în cazul presupuselor fraude de la referendum au mai fost audiați și sunt urmăriți penal preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, şi Dumitru Samson, fiul vitreg al ministrului Apărării, Corneliu Dobriţoiu, alături de alte patru persoane.

 Potrivit DNA, Serviciul Teritorial Cluj procurorii au început urmărirea penală faţă de Teodor Atanasiu - deputat, preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Alba, pentru folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase de natură electorală partidului politic din care face parte, prevăzută în art. 13 din Legea 78/2000, pentru promisiune, oferire sau dare de bani, bunuri sau alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze în cadrul referendumului, prevăzută în art. 54 alin. 1 din Legea 3/2000 şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.

 Dumitru Samson, fiul vitreg al ministrului Apărării, Corneliu Dobriţoiu, este urmărit penal pentru trafic de influenţă, promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri sau alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze în cadrul referendumului, prevăzute în art. 54 alin. 1 din Legea 3/2000 şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel