Urmărește emisiunea live


Horea Uioreanu a avut "cârtițe" în DNA

Pe lângă atenționările venite de la un subofițer SRI, președintele suspendat al Consiliului Județean Cluj, Horia Uioreanu, primea informații despre anchetele care îl vizau și din DNA. 

Valentin Tătar, ofițer în cadrul poliției judiciare a DNA, a fost acuzat de furnizare de informații către președintele suspendat al Consiliului Județean Cluj, Horia Uioreanu, în perioada iunie-ianuarie 2014.

Valentin Tătar a acceptat și semnat un acord de recunoaștere a vinovăției. Acesta a acceptat condamnarea propusă de procurori - un an și șase luni de închisoare, cu suspendare – iar înțelegerea trebuie aprobată de Tribunalul Cluj, potrivit Digi 24.

Anca-Elena Albu și-a pierdut slujba de subofițer SRI și este urmărită penal după ce anchetatorii au aflat că îl informa pe Uioreanu privind acțiuni de supraveghere operativă care îl vizau pe clujean și pe alte persoane.

Judecătorul de cameră preliminară a Tribunalului Cluj a decis marți ca Uioreanu să rămână în arest preventiv. Președintele suspendat al CJ Cluj este acuzat de luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la spălare de bani.

Stenograme noi, Horea Uioreanu. Culisele relației cu "apropiații"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel