Honorius Prigoană nu figurează pe listele PNL de candidați

honorius
honorius

Honorius Prigoană, înscris la sfârșitul lunii august în PNL, nu a reușit să-i convingă pe liberali să-l treacă pe lista de candidați la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Un alt absent de pe listele de candidați este și Cristian Ţopescu, în schimb, Ioan Ghişe, Petre Roman, Victor Ciorbea şi Vlad Nistor vor participa la scrutinul legislativ, din partea PNL.

După ce componența listelor, pe colegii, privind candidații la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Honorius Prigoană, fiul fostului candidat al democrat-liberalilor la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, şi senatorul PNL Cristian Ţopescu nu apar pe aceste liste.

"Am discutat despre liste, avem validată componenţa acestor liste, pe colegii. Dintre chestiunile de interes public, Ioan Ghişe a rămas pe colegiul său, în judeţul Braşov, va candida pentru Senat pentru USL şi PNL îl consideră unul dintre cei mai buni parlamentari ai săi, exprimând cu curaj, cu consecvenţă, chiar şi în formele sale de protest, lucruri pe care le susţinem şi noi toţi liberalii ceilalţi. Această candidatură a fost acceptată şi de preşedintele organizaţiei Braşov Aristotel Căncescu, care iniţial avusese rezerve în legătură cu această chestiune", a spus Antonescu după şedinţele forurilor de conducere ale partidului.

Totodată, liderul liberalilor a punctat că aproape toţi cei care sunt acum parlamentari şi-au păstrat candidatura. Preşedintele PNL a mai precizat că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu va candida acolo unde a ales, la Bucureşti, la sectorul 1, fiind refăcută negocierea cu PC, iar fostul premier Petre Roman va candida pentru un colegiu de deputaţi în municipiul Braşov. În schimb, Victor Ciorbea va candida pentru un colegiu de deputaţi în sectorul 2 al Capitalei.

În legătură cu propunerile făcute de filiala sectorului 1 care a fost demisă vineri, din patru au rămas trei, Ludovic Orban, Călin Popescu Tăriceanu, Diana Tuşa, iar Cristian Dumitrescu a fost înlocuit cu Vlad Nistor. Totodată, fostul ziarist Sorin Roşca Stănescu va candida la Senat pentru un colegiu din Dâmboviţa.

Dintre foştii membrii PDL, senatorul Ovidiu Marian va candida pentru PNL la Arad, Mihaela Popa la Iaşi, Călin Potor la Alba, Octavian Bot în Bucureşti, Iosif Secăşean la Caraş Severin, iar Dumitru Pardău la Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel