HONDA JAZZ HYBRID, cu motor benzină-electric, în România. Vezi prețul

Honda Trading Romania, reprezentantul marcii japoneze Honda în România a anunțat că toate mărcile prezentate la Salonul Auto de la Paris vor ajunge și în showroom-urile din România. HONDA JAZZ HYBRID este noul model prezentat de compania japoneză, miercuri,  în showroom-ul Honda Nord din Pipera, a cărei investiții se ridică la circa 7 milioane de euro.

Deschis în urmă cu un an, showroom-ul Honda Nord a prezentat, miercuri, ultimul model al companiei japoneze: HONDA JAZZ HYBRID, care și-a făcut debutul  în cadrul evenimentului Paris Motor Show 2010, demonstrând încă o dată angajamentul Honda în ceea ce priveşte dezvoltarea tehnologiei hibride motor termic – motor electric.

Noua versiune va fi comercializată alături de o versiune revizuită a Honda Jazz cu motorizare pe benzină şi marchează pentru prima dată disponibilitatea unui sistem hibrid paralel pe un automobil din clasa B. Important este faptul că hibridul Jazz nu-şi va pierde niciun element din personalitatea practică a versiunii convenţionale, caracterul compact al sistemului IMA permiţând scaunelor Magic Seats să îşi păstreze capacitatea de a oferi 300 de litri de spaţiu în portbagaj, se arată într-un comunicat al companiei japoneze.

Noul model dispune de acelaşi sistem de propulsie ca şi hibridul Insight, având un motor de 1,3 litri i-VTEC şi motor electric. Sistemul este combinat cu o cutie de viteze CVT şi are emisii de doar 104 g / km de CO2 - cele mai mici din gama de maşini de segment B cu cutie automată. Mașina are un preț de 14.190 euro fără TVA (17.595 euro cu TVA).

Consum scăzut de combustibil

Consumul de combustibil este de doar 4,5l/100 km în regim mixt. Fiind un hibrid cu motor benzină-electric, acesta asigură un nivel foarte scăzut pentru orice fel de emisii, nu doar pentru cele care intră în componenţa diferitelor taxe de poluare. Timpul necesar unui demaraj de la 0 la 100 km/h este de 12,6 secunde

Noul hibrid va fi pus în vânzare în gama de culori existente plus o culoare personalizată, Lime Green metalizat. Habitaclul are un aspect împrospătat, cu bordul într-o singură culoare, mai închisă, ce intră în contrast puternic cu lumina albastră a cadranelor şi a consolei centrale. Noul hibrid este de asemenea disponibil cu finisaje din piele, fiind prima dată când acest lucru a fost disponibil pe un model Jazz din Europa. 

Reprezentantul Honda a declarat că  în 2015 vor fi comercializate versiuni restilizate pentru modelele Civic și CR-V, versiunea Civic Type-R a modelului compact japonez Civic, SUV-ul de oraș HR-V și noua generatie a lui Jazz. 

Potrivit directorului Toyo Group, Cornelia Erceanu, showroom-ul din Pipera a reușit să vândă până în prezent un număr de 81 de mașini Honda, dar și 29 de motociclete, acestea reprezentând un sector nou în portofoliul  showroom-ului din Pipera. Pentru 2015, Cornelia Erceanu a declarat că și-au propus o creștere a vânzărilor cu circa 20 la sută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel